Glemt detaljer?

Om Os

 

Indehaver og direktør Ole Strøh overtog forretningen fra sin far, tilbage i 1986. Sidenhen har han udviklet virksomheden i overenstemmelse med efterspørgslen på markedet. Strøh A/S har i dag 40 ansatte fordelt på fire afdelinger i henholdsvis Kolding, Rødekro, Børkop og Tørring.

En utraditionel håndværksvirksomhed

"Vi var oprindeligt en traditionel håndværksvirksomhed og el-firma, men branchen har ændret sig kolossalt i de over 30 år, vi har eksisteret - og vi er fulgt med. På nogle felter har vi været pionerer, mens vi på andre er hoppet med på vognen, fordi vi har set potentiale for vækst."

Ole Strøh - Direktør & Indehaver.

Vores mission

Vores mission er at være blandt landsdelens bedste leverandører af tekniske totalløsninger indenfor el, sikring, tele- og data installationer. Derudover tilbyder vi installering af solceller og andre vedvarende energiløsninger til private, erhverv og offentlige instanser. Visionen er at skabe gode tekniske løsninger, som skaber vækst og komfort for vores kunder.

Hvor er vi idag?

"I dag har vi i virksomheden hævet videns- og uddannelsesniveauet på alle medarbejdere. Disse, kombineret med vores mange fagstærke elektrikere gør, at vi regner os som en stærk el-teknisk totalleverandør til alle former for opgaver." 

Ole Strøh - Direktør & Indehaver.

TOP