Strøh A/S

En professionel og topmoderne virksomhed


Hos Strøh leverer vi rådgivning og totalløsninger inden for den el-tekniske verden. En solid erfaring kombineret med den rigtige sammensætning af specialister gør, at vi er i stand til at løse opgaver af enhver art inden for vores 6 stærke kompetenceområder.

Vores 6 kernekompetenceområder:

  • El. Autoriseret el-installatør, professionelt installationsforløb, råd og vejledning.
  • Sikring og brandteknik. Certificeret til at udføre sikringsløsninger til stort set alle typer af alarmopgaver.
  • Data. Skræddersyet datasystem til alle typer af virksomheder.
  • Automation. Automation af industriinstallationer, robotteknologi, kvalitetskontrol m.m.
  • Bygnings IQ. Reducer driftsomkostninger ved at automatisere lys, varme og ventilation.
  • Grøn energi. Optimering af energiforbruget ved at gennemgå energiforbrug og energikilder. 

Hos Strøh holder vi fingeren på pulsen, så vi hele tiden følger udviklingen – og udvikler os.

"I dag har vi i virksomheden hævet videns- og uddannelsesniveauet på alle medarbejdere. Disse, kombineret med vores mange fagstærke elektrikere, gør, at vi regner os som en stærk el-teknisk totalleverandør til alle former for opgaver."  

Vores vision er at være en af landets bedste leverandører af værdiskabende og innovative el-tekniske totalløsninger – og samtidig tilpasse vores ydelser og vores forretning, den miljøvenlige og grønne omstilling. 

Vores mission er at fortsætte vores udvikling af vores 6 kernekompetenceområder og hele tiden tænke fremad mod miljøvenlige og bæredygtige løsninger, som er af topkvalitet og kommer vores kunder til gavn.

Godt håndværk og topkvalitet udfører vi hver dag, og derudover arbejder vi hos Strøh ud fra følgende værdisæt:

Troværdige kunderelationer:
Hos Strøh stoler vi på hinanden, og vi sigter efter at opnå samme troværdige relation med vores kunder.

Loyale handler:
Vi overholder vores aftaler og vores leveringstider – transparent kommunikation er nøglen til loyale handler, vi lover aldrig mere, end vi kan holde.

Grøn udvikling:
Vi hjælper både os selv og vores kunder med at omstille til miljøvenlige arbejdsmetoder og optimere energiforbruget. Vi tænker på fremtiden.

Innovativt arbejdsmiljø:
Vores udvikling står aldrig stille. Vi udvikler os internt, og vi sørger for at tilbyde vores kunder nye, gode og selvfølgelig gennemtestede løsninger. 

Om os

Medejer Ole Strøh overtog virksomheden i 1986


Virksomhedens medejer, Ole Strøh, overtog forretningen fra sin far tilbage i 1986. På de mere end 30 år, virksomheden har eksisteret, er der sket meget. Vi har i dag udvidet med flere interne afdelinger, og vores medarbejderstab består af mindst 25 kompetente fagfolk, som alle er klar til at rådgive og levere den bedste service. Og selvom vi er en virksomhed i vækst, er der én ting, som ikke har ændret sig i årenes løb: Vi holder, hvad vi lover, og vi bestræber os altid på at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger og kvalitetssikre resultater.

 
Vi er stolte af, hvor vi er i dag - og at vi fortsat udvikler os i overensstemmelse med efterspørgslen på markedet.

"Vi var oprindeligt en traditionel håndværksvirksomhed og el-firma, men branchen har ændret sig kolossalt i de over 30 år, vi har eksisteret - og vi er fulgt med. På nogle felter har vi været pionerer, mens vi på andre er hoppet med på vognen, fordi vi har set potentiale for vækst." 
Ole Strøh, direktør og indehaver.

Du kan stole på Strøh!

365 dage om året, 24 timer i døgnet på alle områder.
Vi giver dig tryghed døgnet rundt.

TOP