varmepumper Varmepumper

 

Spar penge – Med varmepumper.

Varmepumper er et særligt energi- og priseffektivt alternativ til f.eks. oliefyr eller elvarme i den private bolig eller i sommerhuset. Varmepumper er velegnede som erstatning til elopvarmede boliger, og kan tilpasses alt efter størrelsen på huset. Varmepumper er derfor også ideelle i sommerhuse, hvor sommerhuslugten, mug og fugtskader kan undgås. Da luften cirkuleres rundt i lokalet, giver det en hurtig og ensartet opvarmning og holder fugten nede.

Vi hjælper dig med at vælge den rette luft til luft varmepumpe til hjemmet

Vores luft til luft varmepumper er udviklet af Panasonic. De passer til alle typer boliger og vi tilbyder således et komplet sortiment af varmepumper specielt til nordisk klima og anvendelse. Det gør at vi sammen, let kan finde den bedst mulige løsning, til lige netop dit hjem – fra vægmonterede systemer til gulvmodeller, fra split til multisplitenheder. Panasonics vægmonterede luft til luft varmepumper giver effektiv varme ned til udetemperatur på -35 °C (og er samtidig miljøvenlige). I vores sortiment indgår flere forskellige modeller, der passer lige godt til forskellige boligtyper. Ved enkeltsystemer finder du deres Etherea-, Flagship- og Heatcharge-modeller. Ved Free Multi-systemer finder du tilslutningsløsninger til op til 5 rum.

God energi giver sund økonomi

Spar tusindvis af kroner hvert år med en Panasonic luft til luft varmepumpe. Med en luft/luft-varmepumpe kan du opnå store besparelser, da investeringsomkostningen er ret lav i forhold til, hvor mange penge og hvor meget energi du sparer. En varmepumpe skal først og fremmest ses som et supplement til din nuværende opvarmning og fungerer sammen med denne, samt sikrer at de ikke kræver samme energiforbrug. Ud over en stor besparelse bidrager vores varmepumper også til et bedre indeklima med deres avancerede luftrensningssystemer.

Sådan fungerer en luft til luft varmepumpe

En luftvarmepumpe eller luft/luft-varmepumpe, som den også hedder, består af en udendørsdel og en eller flere indendørsdele. Udendørsdelen fører varme fra luften udendørs og overfører den til indendørsdelen, som så fordeler luften i hjemmet ved hjælp af en ventilator. Man kan ikke opvarme brugsvand eller radiatorvand med en luft/luft-varmepumpe.

varmepumper

Hvorfor vælge Strøh A/S?

Vi gør det nemt for dig, at vælge den helt rigtige løsning, med professionel og personlig vejledning fra første step.

 
Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet! Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.
TOP