Luft til luft varmepumper

Med luft til luft varmepumper kan du holde varmen på miljøvenlig vis, og du vil hurtigt se en reducering i dit forbrug.


 Grøn energi og sund økonomi med varmepumper

Luft til luft varmepumper kan holde dit hus varmt. En varmepumpe sørger for, at den varme luft bliver fordelt i alle rum. Ved hjælp af et rør igennem væggen bliver luft udefra ført ind i en fordamper, som optager den varme luft. Den varme luft bliver derefter blæst ud i huset. Ved hjælp af en kompressor bliver luften varmere, så når du skruer op for temperaturen, sørger kompressoren for, at der bliver varmt indenfor. Den varme luft bliver ført rundt i huset ved hjælp af det indvendige ventilationssystem, som ofte skifter retning, når luften blæses ud.

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige varmepumpe

Vi kender markedet, og der findes mange forskellige luft til luft varmepumper. Så i stedet for at du skal blive forvirret over de mange muligheder, så tilbyder vi, at du kontakter os, og så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning – om det er til huset eller til fritidsboligen.

Vælger du Strøh, så vil du oftest få en luft til luft varmepumpe fra Panasonic. Panasonic har udviklet et produktsortiment, som er yderst brugervenligt, og som kan dække ethvert behov. Panasonics luft til luft varmepumper kan omdanne luft helt ned til -35 grader til varm luft. Ønsker du et enkeltsystem, foreslår vi deres Etherea NE/NZ-, Flagship HE/HZ- og Heatcharge VE/VZ-modeller, skal du have flere systemer, kan du vælge deres Free Multi-systemer, hvor du kan få tilslutningsløsninger i op til 5 rum.

Varmepumpe sommerhus

Har du et sommerhus, og har du overvejet at få installeret en luft til luft varmepumpe? Det har længe været attraktivt at få monteret og installeret luft til luft varmepumper i sommerhuse, og det er der mange gode grunde til. Se nedenfor.

Varmepumpe kolonihave

Vi installerer flere og flere varmepumper landet over, så har du en kolonihave, anbefaler vi, at du overvejer at få installeret en varmepumpe.

Fordele ved luft til luft varmepumper i sommerhuse, kolonihaver eller andre fritidshuse:

  • I fritidshuse opholder man sig ikke året rundt, dog er det ofte en god ide at have en lav varme i huset, så der ikke går fugt eller mug i væggene eller vandrørene fryser til.
  • Du kan tænde for varmen via en app på din telefon, så der er varmt, når du ankommer.
  • Du kan indstille din varmepumpe således, at varmen kører i et bestemt tidsrum, så du bruger så lidt varme som muligt, og stadigvæk holder dit hus sundt.
  • Varmen fordeler sig rundt i hele huset ved hjælp af ventilationssystemet.

Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?

Det er svært at sige helt præcist, hvor meget strøm luft til luft varmepumper bruger. Sammenligner man med en elradiator, er strømforbruget væsentligt lavere ved en varmepumpe. Som en tommelfingerregel kan du spare op til 50 % af dit energiforbrug, når du skifter til en luft til luft varmepumpe. Din besparelse vil variere alt afhængig af, om du udskifter eller supplerer op med en varmepumpe.

Håndværkerfradrag varmepumpe

– Husk at du kan søge håndværkerfradrag for arbejdslønning i forbindelse med installationen. Det kan gøres her.

Varmepumpe montering

– Vælger du Strøh, så hjælper vi dig fra start til slut. Vi installerer og monterer varmepumpen og gennemgår din nye varmepumpe med dig, inden vi kører.   

Ring til os på 76326632, så hjælper vi dig med at finde den rigtige luft til luft varmepumpe.

TOP