Dørtelefoni

 
Dørtelefoni | Med dørtelefoni er det muligt at kontrollere trafikken i bygningen og kan dermed være med til at mindske risikoen for ubudne gæster. Dørtelefoni er en oplagt løsning alle de steder hvor der ønskes kontrol med hvem der får adgang, uden at virke ugæstfri. Private boliger, lejlighedskomplekser, virksomheder og offentlige bygninger, der er stort set ingen begrænsninger for anvendelsen.

Hvorfor installere dørtelefoni?

Det er de færreste steder at yderdøre kan være ulåste selv i dagtimerne. Kommunikation via en porttelefon ved døren sikrer nem kontakt med gæster og evt. leverandører eller bude. Måden hvorpå man ønsker at modtage dørkaldet kan tilpasses den enkeltes ønsker og behov. Dørtelefoni giver derfor fleksibilitet, komfort og sikkerhed.

 
Hos STRØH A/S tilbyder vi bæredygtige og brugervenlige dørtelefoner, der både øger trygheden og er æstetisk tiltalende.

Enkel udvidelse med flere døre

Opringningen fra en dørtelefon til en lejlighed sker via det analoge telefonnet, IP-netværk eller gennem en separat forbindelse. Systemerne kan desuden udvides med tilbehør til kommunikation. Antallet af døre spiller derfor ingen rolle og udvidelser sker uproblematisk.

Flere forskellige dørtelefonmodeller

Dørstationerne fås i flere forskellige modeller og med forskellige finesser.  Fælles for flere af dem er, at de er udformet i et robust design, der kan modstå det danske klima, også nær kystvendte områder. Adgangen for egne beboere kan ske via, nøgle, kode, BlueToth eller berøringsfri læsere…ect.

Se, hvem der ringer på døren

Som indehaver af en dørtelefon med kamera kan du se, hvem der ringer på døren. Kameraet aktiveres, når nogen ringer på døren. Du kan derefter, via svartelefonen se hvem der ringer på. Dørtelefonen kan også tilsluttes din mobiltelefon, så du kan se direkte på telefonen, hvem der kommer på besøg. En praktisk og enkel måde at skabe tryghed på.

Siedle partner

Siedle Partnere er specialister Strøh A/S er en af Siedle Nordics samarbejdspartnere. Fælles for os er, at vi altid har øje for det, der skaber værdi for slutbrugeren. Siedles Partnere bliver i større og større grad specialister i Siedles produkter. Det kræver uddannelse og erfaring at få et dybt og værdifuldt kendskab til produkterne og de mange løsningsmuligheder. Slutbrugeren har krav på, at vi tilbyder den helt rigtige kommunikationsløsning ved hans dør. Derfor er det så vigtigt for os, at vi har et godt kendskab til de mange muligheder i Siedles system til bygningskommunikation.

Holdbarhed og sikkerhed

Omdrejningspunktet for Siedles produkter er stadig design og kvalitet. I de nordiske lande viser vejret sig ikke altid fra sin bedste side. Nogle gange regner det næsten vandret. Det skal både produkterne og teknikken kunne holde til. Siedle sætter en ære i, at tingene er 100 procent i orden. Deres kvalitetskontrol er ikke en stikprøvekontrol. Nej, deres kvalitetskontrol er 100 procents slutkontrol. Det giver stor sikkerhed for vores kunder, med meget få reklamationer.  De allerfleste Siedle-anlæg, som virksomheden har solgt og idriftsat, er fortsat i drift. Går noget i stykker, kan det repareres eller udskiftes, også selvom anlægget er 30, 40 eller 50 år gamle. 

 dørtelefoni
 
Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at finde en dørtelefoni-løsning, som passer til din virksomhed eller ejendom.

 
Strøh A/S servicere kunder i hele trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!
TOP