Trådløst netværk til alle behov

– både inde og ude


Trådløst netværk er efterhånden blevet fast inventar i de fleste danske hjem og på danske arbejdspladser. Vi arbejder via internettet, kommunikerer med andre lande, holder kontakten med nær og fjern og afholder møder. Mange af os bruger internettet hver dag, og derfor er det vigtigt, at signalet er stabilt, og at det fungerer optimalt uden de store udfordringer.

Trådløst netværk kan lade sig gøre, da WIFI-routeren ændrer internetforbindelsen fra internetstikket til et radiosignal (WLAN). Dette radiosignal bliver derefter tilgængeligt for alle, der befinder sig inden for en vis radius. Størrelsen på denne radius afhænger af, hvor mange Access Point der er tilkoblet.

Så er det store spørgsmål at finde frem til den producent, der tilbyder det bedste trådløse netværk - der kan også være mange ønsker til design, hastighed, rækkevidde m.fl. Vi har valgt at tilbyde trådløst netværk med Ubiquiti – UniFi WIFI-systemer, da vi vurderer, at Ubiquiti er den bedste udbyder på markedet med den bredeste produktpalette via UniFi.

UniFi Enterprise

Ubiquiti leverer stort set alt til trådløst netværk. Vi har valgt UniFi Enterprise-modellerne, da vi vurderer, at de har en funktionalitet af høj kvaliltet, og et design der er stilrent og enkelt. Når UniFi Access Point sættes op i dit hjem eller på din arbejdsplads, formidler den signalet rundt, så det trådløse netværk kan tilgås fra en større radius.

Trådløst netværk til indendørs brug - UniFi Access Point (AP)

Hos Strøh anvender vi deres UniFi Access Point til indendørs brug. De har et slankt design, som nemt kan monteres på både væg og loft. Til alle modeller får du monterings-hardware, så du nemt og hurtigt kan montere routeren, hvor du vil have den.

Trådløst netværk til udendørs brug - UniFi Access Point (UAP)

UniFi Access Point findes også til udendørs brug. Designet er bibeholdt i den stilrene genre, og funktionaliteten er også den samme. Dit trådløse netværk kan tilgås udenfor, såfremt du monterer en eller flere UAPer.

UniFi Acces Points har WIFI Fi 802.11n MIMO-teknologi til overlegen ydeevne i 2,4 og / eller 5 GHz båndene og rækker over 180 meter.

Tag styringen med UniFi Controller

Med UniFI Controller software kan du nemt og hurtigt konfigurere og administrere dit trådløse netværk via din smartphone eller PC. Denne software kan installereres på alle former for PC, Linux, Mac etc. Når du har fået installereret softwaren, kan du, via en webbrowser, administrere flere forskellige trådløse netværksforbindelser.

I UniFi Controller indgår der:

  • Automatisk UAP-enhed registrering
  • Kortlægning
  • Avanceret sikkerhedsindstillinger
  • Adgang til realtid status

Når du vælger UniFi produkterne, er der ubegrænset skalerbarhed. Det vil sige, at du altid kan tilføje flere Access Point – eller reducere antallet.

Vil du vide mere om Ubiquiti og deres produkter, kan du finde mere information her.

At finde frem til den bedste løsning, når det kommer til trådløst netværk, kan være forvirrende, da der findes mange forskellige løsninger. Vi hjælper dig gerne godt på vej.

Ring til os på 76 32 66 32 – så gør vi vores bedste, for at besvare dine spørgsmål bedst muligt.

Morten Lind

Vil du høre mere om vores løsninger inden for data, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Tlf: 6162 0657 Mail:mlh@stp.dk

Morten Lind - Fagleder Dataløsninger.

TOP