Hjemmelader til elbil

Hjemmelader til elbil – Få din egen ladestation!

Vidste du, at 9 ud af 10 opladninger foregår på hjemmeadressen? Med en Wallbox hjemmelader til elbil kan du undgå at belaste den almindelige installation med ”mormor-ladningen” – altså nødladeren. Faktisk er det slet ikke alle lokale elinstallationer, som kan klare opgaven.

Af samme årsag anbefaler Sikkerhedsstyrelsen, at man ikke lader med over 6 ampere i længere tid, men i stedet bruger et decideret ladestik. Nøglen til god og sikker opladning er derfor at få en ladestation, som kører på sit eget ubrudte kredsløb – installeret af en autoriseret elinstallatør.

Hos Strøh tilbyder vi beregning og installation af den moderne hjemmelader til elbiler: Wallbox. Wallbox er effektiv og diskret, og kan nemt lade din bil med 6-32 ampere.

Vi kan hjælpe dig med at beregne, om en Wallbox er den bedste løsning for dig. Her betaler du kun for den strøm, du bruger - og med el-refusion har du mulighed for at spare 1,10 kr. pr. kWh.

Sådan får du din egen hjemmelader til elbilen

Det er let at få din egen effektive ladestation til din elbil. Hos Strøh tilbyder vi et uforpligtende tilbud på grundpakken ’Wallbox Pulsar Plus 22 kw’.

Grundpakken inkluderer:

  • 15 meter kabel fra eltavle til lade punkt
  • 15 meter datakabel fra eltavle til lade punkt (forberedelse til Power Boost)
  • 2 boringer i husmur
  • Kombi relæ type A, 16/20A
  • Op til 4 timers arbejde på stedet
  • Installation, tilslutning og test af lade boksen
  • Dokumentation
  • Eventuel ansøgning til installation af yderligere ampere.
Billede af opsætning af ladestander til elbil

Wallbox er kompatible med både elbiler og hybridbiler

Der findes mange lademuligheder til elbiler, men vi anbefaler en fastmonteret Wallbox, der hænger på væggen. En Wallbox hjemmelader virker naturligvis både til elbiler og hybridbiler fra alle mærker.

Vi installerer den nye Pulsar Plus model fra Wallbox, som foruden brugervenlighed leveres med mulighed for Wi-Fi-forbindelse, DC-værn og en praktisk PowerBoost funktion!

Vi tilbyder også at installere din nye hjemmelader til elbil, hvor der er tale om boliger med belastningsafbalancering og flerbrugerløsning.

Få et uforpligtende tilbud

Mangler du en hjemmelader til din elbil, så du ikke belaster eller risikerer at skade den almindelige installation med uhensigtsmæssige nødladninger? Hos Strøh giver vi gerne et uforpligtigende tilbud på en ordentlig og effektiv ladestation.

Vi kan både vejlede og stå for den professionelle installation. Det betyder, vi ser efter forhold som f.eks. placering af laderen - om den udsættes for slagregn, om højden er ideel og om boksen giver ordentlig rækkevidde ift. typisk parkering etc. Derudover klarer vi autoriseret installation på et separat el-system med eget HPFI-afbryder, hvilket giver dig den optimale løsning til husstanden. 

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan du får din egen hjemmelader til elbil eller hybridbil. Vi både rådgiver og står klar med et godt uforpligtigende tilbud til dig.

Ring på tlf. 76 32 66 32 eller send en e-mail til info@stp.dk.

Opsætning af Wallbox ladestation
TOP