adgangskontrol Adgangskontrol

Få kontrol med Automatisk Adgangskontrol

 

Systemer til adgangskontrol afløser i stigende grad almindelige nøgler. Med et adgangskontrolsystem fra Strøh Sikring er det slut med bortkomne nøgler, og der vil fremover altid være styr på, hvem der lukkes ind i virksomheden - hvor, hvornår og hvor længe.

Få kontrol over adgangen til din virksomhed med en moderne adgangskontrol, som lukker medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere ind og holder uønskede gæster ude.

I moderne virksomheder, hvor mange mennesker har deres daglige gang, ligger udfordringen ofte i kombinationen af fleksibilitet og sikkerhed. Medarbejdere kommer og går på forskellige tidspunkter af døgnet, hvilket kræver et fleksibelt og dynamisk system. Samtidig er det altafgørende, at der altid er styr på, hvem der har adgang til området. Derfor er kontrolsystemer, som løbende kan skræddersys til brugerne, den foretrukne løsning for mange virksomheder.

Med adgangskontrolløsninger fra Strøh Sikring er der desuden rige muligheder for at integrere systemet med virksomhedens øvrige sikkerhedsforanstaltninger.

Med en integreret sikringsplatform kan adgangskontrol kombineres med bl.a. kameraovervågning, brandalarm og tyverialarm.

 

Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

TOP