Kontrol med Automatisk adgangskontrol

Undgå ubudne gæster - med automatisk adgangskontrol vil du altid have overblik over, hvem der er i bygningen.

Hos mange store virksomheder kan det være svært at holde styr på daglige gæster og medarbejdere, som bevæger sig frit rundt i bygningen. Med et adgangskontrolsystem fra Strøh Sikring giver du dine medarbejdere tryghed og fleksibilitet. De vil kunne bevæge sig frit rundt og udføre deres arbejde, og derudover giver du dem tryghed, da de ved, at deres virksomhed ikke er frit tilgængelig for alle.

Adgangskontrol privat

Fordelene for dine medarbejdere/ansatte er mange, når du vælger at få installeret automatisk adgangskontrol i din virksomhed.

  • Ingen nøgler. Smider dine ansatte ofte deres nøgle væk, så er det slut med at skulle anskaffe nye nøgler, nu kan de få adgang med en kode eller en brik.
  • Adgang til udvalgte områder. Skal nogle af dine ansatte have adgang til flere rum end andre, eller skal adgangen til udvalgte rum begrænses, så kan du styre det via et elektronisk adgangskontrolsystem.
  • Opstår der brand. Opstår der brand, kan du hurtigt låse af, så der ikke er nogen, som kommer til at åbne døren ind til branden.
  • Ubudne gæster. Det er svært for ubudne gæster at få adgang til bygningen.
  • Tryghed for medarbejdere. Det kan give tryghed hos de ansatte at vide, at de ved præcis, hvem der har adgang til de forskellige rum i bygningen, og at ubudne gæster ikke kan få adgang.

Adgangskontrol erhverv

Der er også mange fordele for dig som virksomhedsejer, såfremt du installerer et automatisk adgangskontrolsystem.

  • Central styring. Du kan styre, hvem der skal have adgang til hvilke rum fra ét sted.
  • Giver dig indblik. Du vil altid kunne gå tilbage og se, hvem der har været i bygningen på et bestemt tidspunkt, såfremt det kan blive nødvendigt. Du vil altså have adgang til hvor, hvornår og hvor længe en person har været i bygningen.
  • Skaber overblik. Systemet kan tilkobles både døre, porte, elevatorer osv. Så uanset hvordan du kommer ind i bygningen, kan du tilkoble det til elektronisk adgangskontrol.

Adgangskontrol med brik

Med nøgler kan du stå i en situation, hvor du skal have udskiftet låsen, det vil du aldrig opleve med elektronisk adgangskontrol. Om du bruger nøglekort eller brik, så kan kortet eller brikken afmeldes, så det ikke kan give adgang, hvis det bliver smidt væk. Derudover kan det spores i den grad, at du kan se, hvor det er blevet brugt.

Integrer dit adgangskontrolsystem

Vælger du at få installeret af adgangskontrolsystem, kan du integrere det med resten af dit sikringssystem. Det vil sige, at du kan tilgå et samlet overblik fremfor at skulle kigge i hvert enkelt system.

Det betyder også, at du kan styre alle dine sikkerhedsforanstaltninger fra en platform. Opstår der brand, kan du spærre adgange, aktivere rumslukning, aktivere tyverialarm eller lign. (links)

Adgangskontrolsystem pris

Prisen på vores adgangskontrolsystem fra Strøh Sikring afhænger af, hvad dit behov er. Vi anbefaler, at du kontakter os, så kan du hurtigt få et uforpligtende tilbud.

Vil du høre mere om elektronisk adgangskontrol, så kontakt os på 76326632.

adgangskontrol
Morten Lind

Vil du høre mere om vores løsninger inden for adgangskontrol, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Tlf: 6162 0657 Mail:mlh@stp.dk

Morten Lind - Fagleder Tyverisikring.

TOP