Alarmsystem til erhverv – Få en automatisk indbrudsalarm

Strøh tilbyder moderne og forsikringsgodkendte alarmsystemer til erhverv. Vi kan skræddersy den rette løsning til din virksomhed og dit miljø, så du både lever op til forsikringskrav og sender direkte besked om indbrudsforsøg til din vagtcentral.

AIA – Automatisk indbrudsalarm, der skaber tryghed

En tyverialarm til erhverv har ét vigtigt formål: At holde tyven væk! Der er en præventiv signalværdi i en tyverialarm, hvilket skræmmer de fleste tyve væk, inden de er bryder ind. Mange indbrud og tyverier bliver derfor helt undgået!

Finder tyveknægtene stadig på at begå indbrud, på trods af at kunne se tilstedeværelsen af et alarmsystem til erhverv, finder de hurtigt ud af, at de ikke har tiden eller roen til at stjæle virksomhedens ejendele. Alarmen vil nemlig sende besked til en vagtcentral samt larme og stresse tyvene.

Med en tyverialarm skaber du desuden øget tryghed for dine ansatte, fordi dine medarbejdere ved, at alarmsystemet sikrer varsling og tilkalder hjælp.

Strøh har stor erfaring med tyverialarm til erhverv

Tillid og tryghed er essentielt, når man taler om noget så vigtigt som et alarmsystem til erhverv.

Hos Strøh har vi arbejdet med AIA – tyverialarmer i mange år, og vi ved, hvordan vi dækker dine behov. Hos os finder du flere forskellige produkter, som alle har det formål at give dig tryghed.

Når du skal finde frem til den rigtige løsning, er der adskillige faktorer, der kan spille ind. Vi tager højde for følgende, når vi udfører en risikovurdering for dig.

  • Miljø
  • Geografi
  • Forsikringskrav
  • Erfaringer
  • Forsikringspræmier
  • Andet, som gør jer til et mål for tyvene.

Når vi har udført en risikovurdering i dialog med dig, sammensætter vi en løsning ud fra vores erfaring og dine behov. Vores rådgivende installatører inddrager dig i hele processen, så du hele tiden ved, at vi efterkommer dit sikringsbehov. Læs mere om nogle af dine muligheder herunder.

Sådan kan vi designe et effektivt alarmsystem til erhverv

Der findes mange måder at sikre virksomheder, produktionshaller, butikker etc. på. Hos Strøh kan vi skræddersy den mest effektive løsning til dit miljø, så du får den største præventive effekt – og har moderne alarmer og videoovervågning til rådighed, hvis tyvene tør løbe risikoen.

Vi tilbyder sammensætninger af blandt andet:

  • Tyverialarm med kamera (kameraovervågning)
  • Overfaldsalarm
  • Tågesikring.


Tyverialarm med kamera:
Når din tyverialarm bliver aktiveret, begynder optagelserne 5 sek. før og fortsætter 5 sek. efter alarmen er slukket. På den måde kan du altid se, hvad der er foregået.

Overfaldsalarm: En overfaldsalarm skaber sikkerhed, da man kan have den på sig overalt. Med blot ét enkelt klik kan dine ansatte udløse alarmen.

Tågesikring: Får tyvene banet sig vej indenfor, kan du ved hjælp af tågesikring sørge for, at de ikke kan orientere sig. Tågen fylder rummet i løbet af få sekunder, så sigtbarheden bliver lav og tyvene ikke kan orientere sig.

Hør hvordan vores tyverialarm til erhverv sikrer dig!

Har du en bygning, som du ønsker at sikre med et effektivt alarmsystem, så hjælper vores professionelle installatører dig gerne.

Vi kan sikre din arbejdsplads og dine bygninger med overvågning, overfaldsalarm og tyverialarm. Vores løsninger er tilpasset dig og udviklet specifikt til at beskytte erhvervsdrivende.

Har du brug for professionel rådgivning omkring automatiske indbrudsalarmer og overvågning, står vi altid til rådighed.

Kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder med et ABV anlæg – og få samtidig et uforpligtigende tilbud.

Ring på tlf. 76 32 66 32 eller send en e-mail til info@stp.dk.

Morten Lind

Vil du høre mere om vores løsninger inden for tyverialarmer, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Tlf: 6162 0657 Mail:mlh@stp.dk

Morten Lind - Fagleder Tyverisikring.

TOP