AIA – Automatisk indbrudsalarm

AIA - Undgå indbrud og skab tryghed

Med en tyverialarm skaber du tryghed for din familie, for dine ansatte og/eller for din bygning.

En tyverialarms vigtigste formål er at holde tyven væk. Der er en præventiv signalværdi i en tyverialarm, som skræmmer de fleste tyve væk, inden de er bryder ind. Mange tyverier bliver undgået, og de tyverier som, trods tyverialarmen, stadig finder sted foregår hurtigt, og er derfor ikke nær så omfattende, da tiden er knap, når alarmen først har lydt.

Tyverialarmer giver tryghed. Alarmen vil altid lyde, og du vil altid være sikker på, at du bliver alarmeret, så du aldrig kommer ind i et hus eller en bygning, hvor der har været indbrud, uden at du ved det på forhånd.

AIA - Hos Strøh er du i sikre hænder

Vi har arbejdet med AIA – tyverialarmer i mange år, og vi ved, hvordan vi sørger for at dække dine behov. Hos os finder du mange forskellige produkter, som alle har det formål at give dig tryghed.

Når du skal finde frem til den rigtige løsning, er der mange faktorer, der kan spille ind. Vi tager højde for følgende, når vi udfører en risikovurdering for dig.

  • Miljø
  • Geografi
  • Forsikringskrav
  • Erfaringer
  • Indboforsikring
  • Tyvetækkelige ting.

Når vi har udført en risikovurdering i dialog med dig, sammensætter vi en løsning ud fra vores erfaring og dine behov. Vores rådgivende installatører inddrager dig i hele processen, så du hele tiden ved, at vi efterkommer dit sikringsbehov.

Når vi skal efterkomme dine sikringsbehov, kan vi også tilbyde:

  • Tyverialarm med kamera (Kameraovervågning)
  • Overfaldsalarm
  • Tågesikring
  • m.

Tyverialarm med kamera: Når din tyverialarm bliver aktiveret, begynder optagelserne 5 sek. før og fortsætter 5 sek. efter alarmen er slukket, så du kan altid se, hvad der er foregået i dit hus eller i din bygning.

Overfaldsalarm: En overfaldsalarm skaber sikkerhed, da man kan have den på sig, og alarmen kan blive udløst ved at enkelt klik.

Tågesikring: Får tyvene banet sig vej indenfor, kan du ved hjælp af tågesikring sørge for, at de ikke kan orientere sig. Tågen fylder rummet i løbet af få sekunder, sigtbarheden bliver lav og de kan derfor ikke orientere sig.

Vi hjælper både private og erhverv

Alarmsystem erhverv og/eller privat: Har du en bygning, som du ønsker at sikre med et alarmsystem, eller vil du skabe større tryghed i hjemmet eller i sommerhuset, så hjælper vores professionelle installatører dig gerne.

Tyverialarm (AIA) erhverv

Vil du sikre din arbejdsplads, så kan vi hjælpe både med overvågning, overfaldsalarm og tyverialarm. Vi kan altid dække dit sikringsbehov.

Tyverialarm (AIA) privat:

Har der været indbrud i nabolaget, eller vil du gerne være på forkant – vi dækker dit sikringsbehov, uanset hvad årsagen er.

Tyverialarm Kolding:

Vi holder til i Kolding, så bor du i Kolding eller omegn, kigger vi gerne forbi. Vi har også installatører kørende rundt omkring i landet.

Har du brug for professionel rådgivning omkring AIA - din fremtidige sikkerhed enten i det private eller erhverv, så står vi altid til rådighed. Du er velkommen til at ringe til os på: 76326632

 

AIA
Morten Lind

Vil du høre mere om vores løsninger inden for tyverialarmer, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Tlf: 6162 0657 Mail:mlh@stp.dk

Morten Lind - Fagleder Tyverisikring.

TOP