Eleftersynsordning

Eleftersyn skaber tryghed hos boligejere

Eleftersynsordning⎮ Sikkerhedsstyrelsen foretager løbende stikprøver hos tilfældigt udvalgte boligejere rundt omkring i landet. Her gennemgår de elinstallationerne, så de er sikre på, at niveauet på eleftersyn forbliver højt og overholder lovene.

Det er før set, at dårlige elinstallationer har været skyld i brande, hvilket både er en dyr og ubehagelig oplevelse, som helst skal undgås – og det undgår du ved at sørge for, at dine elinstallationer overholder sikkerhedsstyrelsens retningslinjer.

Ifølge første-hjælp.com er 6 % af brandårsagerne i enfamiliehuse dårlige elinstallationer, og det ønsker vi hos Strøh at reducere. Vi er fagspecialister på området, og vi udfører tilsyn for at give boligejere, sælgere og købere tryghed og ro i maven.

Et eltjek skal overholde sikkerhedsstyrelsens retningslinjer og krav. Hos Strøh er vi autoriserede elektrikere, og vi er medlem af Installatørernes Organisation TEKNIQ samt rådgivende installatør ved Blue Install. Vores el-eftersyn overholder med garanti alle retningslinjer.

Eleftersynsordning: Et eleftersyn består af en gennemgang og kontrol af:

  • Stikkontakter og afbrydere
  • Eltavler
  • Lampeudtag
  • Downlight spots
  • Beskyttelsesudstyr (sikringsstørrelser og fejlstrømsafbrydere)
  • Korrekt opmærkning
  • Synlige kabelinstallationer

 Vi gennemgår og kontrollerer ovenstående i:

  • Beboelsesrum som gang, entré, soveværelse, stue, spisestue, køkken etc.
  • Bygninger og disponible rum som har en relation til boligen herunder kælder, loft etc.

Som din elektriker i Kolding udfører vi eltjek i alle ovennævnte rum, og finder vi fejlinstallationer og/eller funktionssvigt bliver det noteret i elinstallationsrapporten. Når eleftersynet er gennemført, giver vi dig et uforpligtende overslag på, hvad det ville koste at udbedre forholdene.

eleftersynsordning

Eleftersynsordning ved køb og salg af bolig

Når en bolig skifter ejer, tegnes der en ejerskifteforsikring. I en ejerskifteforsikring er det lovpligtigt at kunne dokumentere, at man har fået foretaget et eleftersyn. Følger du en eleftersynsordning, er du på den sikre side. I en eleftersynsordning indgår en rapport over alle elinstallationer, så både køber og sælger er bevidste omkring, hvad de sælger eller køber. Det er i begges interesse at have styr på elinstallationerne, så man kan sælge eller købe med god samvittighed.

 Eleftersyn ved salg af bolig

Det er en god idé at få foretaget et eleftersyn ved salg. Får du foretaget et eleftersyn, er du sikker på, at du oplyser fejl og mangler, så køber ikke bliver overrasket efter overtagelsen.
Eltjek andelsbolig: Vi tilbyder eleftersyn af alle boligtyper deriblandt andelsboliger. Skal du fraflytte din andelsbolig, kan du trygt ringe til os, så gennemgår vi alle elinstallationerne.

Eleftersyn ved køb af bolig

Ligeledes gælder det for dig, som er køber. Vær på den sikre side, og få udført et eltjek, så der ingen overraskelser er, når du overtager huset.

Eltjek pris

Er det eleftersyn ved salg, køb eller andet, så vil prisen på et eltjek altid variere afhængig af størrelse og alder på huset. Vi gennemgår den synlige og umiddelbare del af elinstallationen, og prisen starter ved 1.600 kr. inkl. moms.

Krav om uvildighed

Inden eleftersynet udføres skal den autoriserede installatørvirksomhed tage stilling til, hvorvidt den enkelte medarbejder er uvildig eller ej. Man er uvildig, såfremt man ingen økonomisk eller personlig interesse har i arbejdet. Hovedreglen er, at man ikke må kontrollere sit eget arbejde. Det er et krav, at uvildigheden vurderes for hvert enkelt eleftersyn, elinstallationsrapport eller lign. der udføres.

Står du i en situation, hvor du har behov for en mere præcis pris, så er du velkommen til at kontakte os, så gennemgår vi dit hus, og giver dig et prisestimat.

Vi sidder altid klar ved telefonen, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål og/eller, hvis du har behov for rådgivning. ­­­

Torben Nissen

Vil du høre mere om vores eleftersynsordning, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Email: tn@stp.dk Mobil: 61 62 06 43

Torben Nissen - Elinstallatør

TOP