Glemt detaljer?

Automationsløsninger

 

Strøh A/S inddrager samarbejdspartnere til specielle kompetencekrævende automationsløsninger.

 

Vores samarbejdspartner ReTec Automation ApS blev etableret i 2009. De er et kundeorienteret automatik-firma, der har specialiseret sig i at opbygge el-automatik til mindre maskin- og mobile anlæg indenfor alle brancher – og indenfor områder som:

  • Opbygning af kontrol- og styretavler
  • El-dokumentation
  • PLC-programmering

Grundfilosofien i ReTec er salg af kvalitetsmaskiner og anlæg. Dette er et vigtigt parameter for dem, således ønsker de, at opbygge troværdige og langvarige kunderelationer. For at fremstå som en pålidelig og effektiv samarbejdspartner, står de altid klar med eget værksted samt uddannet personale. De mest gængse reservedele har de altid på lager og kan leveres hurtigst muligt. Specialreservedele kan leveres indenfor 24 timer.

Deres målsætning er, at være den bedste leverandør af totale automationsløsninger til de danske maskinbyggere og er i den forbindelse konstant opdateret efter det nyeste maskindirektiv. Desuden forsøger de konstant at være førende i udvikling af software til komplekse maskiner og maskinanlæg.

De har mange års erfaring med følere og PLC løsninger fra IFM electronic. Grundet en høj driftsikkerhed er komponenterne især velegnede til mobile løsninger. Desuden tåler de høje/lave drift temperaturer (-40 +80 grader). De anvender også komponenter fra andre anerkendte leverandører.

Vil du læse mere om ReTec Automation kan du læse brochuren HER

automationsløsninger

Strøh A/S servicere kunder i hele trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

TOP