Blue Install

Blue install tilbyder branchens stærkeste rådgivning

Det forpligter at kalde sig rådgivende installatør. Derfor skal vores rådgivende installatører også levere varen hver dag. De tilbyder kvalificeret rådgivning om installationer, der kan effektivisere og styre virksomheders og private boligers belysning, klimaanlæg, sikring, varme, ventilation og kommunikation.

Konceptet er udviklet i et tæt samarbejde mellem Solar og BLUE INSTALL-installatørerne ud fra et ønske om at pakke branchens stærkeste rådgivning ind i tryghed, tillid og professionalisme.

Som erhvervsmand har du måske brug for kvalificeret rådgivning om installationer, der kan være med til at styrke virksomhedens produktivitet, trivsel og sikkerhed. Det kan gøres ved, at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i en intelligent installation med mulighed for styring og energioptimering.

Som privatperson kan det være ønsket om kvalificeret rådgivning inden for belysning, klimaanlæg, ventilation, sikring og kommunikation, der gør en BLUE INSTALL-installatør til et oplagt valg.

Konceptet omfatter mere end 160 autoriserede elinstallatører i hele landet, som alle skal leve op til en række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Og de har baglandet i orden. Samarbejdet med Solar sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed.

Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet! Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

blue install

 

 

 

 

For mere information om Blue Install ved at klikke på ikonet

TOP