Miljørigtig lysstyring

Når det skal være slut med overforbrug.


Miljørigtig lysstyring giver dig mulighed for at reducere dit forbrug, spare penge og passe på miljøet.

Vidste du…

Vidste du, at du kan opnå en energibesparelse på op til 75 % uden at skulle gøre noget selv – udover selvfølgelig at tage kontakt til os, så vi kan installere lysstyringssystemet for dig. Vælger du at få installeret et automatisk lysstyringssystem eller dagslysregulering, vil du kunne reducere dit energiforbrug, og du vil derfor kunne opnå store besparelser. Alle besparelser afhænger af udgangspunktet.

Intelligent lysstyring

Intelligent lysstyring gør hverdagen nemmere og værner om det grønne regnskab.

Intelligent lysstyring til virksomheder

Mange virksomheder vælger at få installeret lysstyringssystemer for at reducere deres elforbrug, spare penge og skabe gode rammer for de ansatte. Med lysstyring kan man indstille systemet således, at alt lys i virksomheden slukker på et bestemt tidspunkt om aftenen og ligeledes tænder på et bestemt tidspunkt om morgenen. Den sidste medarbejder skal derved ikke selv slukke lyset og famle rundt i mørke, ligeledes kan den første, som møder ind orientere sig uden problemer, da lyset vil være tændt.

Intelligent lysstyring i hjemmet

Intelligent lysstyring er blevet mere og mere populært i private hjem, da det passer på miljøet, sparer på økonomien og skaber tryghed. Der findes mange forskellige typer af lysstyringssystemer, så du vil altid kunne finde et system, som passer til dine behov. Lysstyringssystemer kan sørge for, at der altid er lys, når du kommer hjem fra arbejde, at alt lyset slukker, så du altid er sikker på, at du ikke bruger el natten over – ligeledes kan du sørge for, at dine lamper ikke er tændte i løbet af dagen.

40 % elforbrug

Der er flere undersøgelser, der viser, at 40 % af det forbrug, der er i en bygning, er elforbrug. Den store procentdel gør, at det er muligt at spare penge i den forstand, at det virkelig kan mærkes på økonomien. De store energibesparelser på op til 75 % som du kan opnå, kan du altså opnå på næsten halvdelen af dit samlede forbrug i virksomheden eller i husstanden.

Lysstyring via app

Tager du afsted hjemmefra, og kommer du i tvivl om, hvorvidt du fik slukket køkkenlampen, eller er du på arbejde, og er din datter på vej hjem til et tomt og mørkt hus, så kan du slukke eller tænde en afbryder via appen, så køkkenlampen ikke bruger el, eller så der er lys, når din datter kommer hjem. Tilvælger du appen, kan du både tænde og slukke en afbryder gennem appen.

Hos Strøh kan vi hjælpe dig med at tilpasse intelligent lysstyring efter dine behov. Det er essentielt, at lysstyringen bliver tilpasset specifikt til dig, så din hverdag bliver nemmere.

Lad os hjælpe dig. Ring til os i dag på 76 32 66 32

 

Lysstyring
Anders Hedeager Jensen

Vil du høre mere om vores løsninger inden for Bygnings IQ, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Tlf: 6162 0648 Mail:ahj@stp.dk

Anders Hedeager Justesen - Medejer / El-installatør.

TOP