kameraovervågning Kameraovervågning

Skab tryghed med kameraovervågning

 

Med kameraovervågning sikrer du effektivt dine værdier og skaber samtidigt tryghed for både dine nærmeste, kunder og medarbejdere. Kameraovervågning har en dokumenteret præventiv effekt i forhold til både tyveri samt hærværk og er derfor en vigtig komponent i både små og store sikringsstrategier.

Vigtige funktioner

Overvågning har flere vigtige funktioner, når det handler om at sikre dit hjem eller din virksomhed. Det giver dig mulighed for at overvåge på alle tidspunkter af døgnet, og derfor kan enhver mistænkelig aktivitet hurtigt verificeres og afværges. Samtidig har et CCTV system en stærk og dokumenteret præventiv effekt. Synlige kameraer har i sig selv en afskrækkende effekt på de fleste kriminelle, og derudover skilter Strøh Sikring tydeligt med, at området er overvåget.

Kameraovervågning letter opklaringsarbejdet betragteligt

Kameraovervågning spiller også en vigtig rolle, såfremt et indbrud alligevel finder sted. I de tilfælde, hvor en forbrydelse er sket, kan et overvågningssystem lette politiets opklaringsarbejde betragteligt. I en eventuel retssag kan kameraovervågning indgå som en betydelig del af bevismaterialet og udgøre forskellen på, om det er muligt at opklare tyveriet eller ej. Er gerningsmændene først blev fanget af kameraets linse, er overvågningsbilleder en af de bedste former for bevismateriale mod dem.

Opklare også fejl

Overvågningen kan ikke kun bruges i tilfælde af tyveri, men også til at opklare fejl ved vareleveringer eller påkørsler af personer eller materialer. Samtidig kan virksomheden følge med i og undersøge enhver form for uønsket aktivitet eller færden på eget område. Det giver mulighed for handle i tide og sikre mod alle former for risici. Overvågningen øger derfor trygheden for både ejeren af systemet samt evt. medarbejdere samt kunder.

Få en skræddersyet sikringspakke

Ønskes en skræddersyet sikringspakke, kan overvågning nemt integreres med eksempelvis en tyverialarm eller vores øvrige løsninger til både privat og erhvervsbrug.

Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

TOP