Kameraovervågning giver dig tryghed

Med kameraovervågning kan du skabe den ultimative tryghed for din familie eller for dine ansatte i din virksomhed. Det er dokumenteret, at kameraovervågning har en præventiv effekt over for tyve og andet hærværk – og hos Strøh skilter vi tydeligt med, at der er kameraovervågning, når vi har installeret et overvågningssystem. Ønsker du at sikre dig mod tyveri eller andre ubudne gæster, så anbefaler vi, at du tilføjer et overvågningssystem til din sikringsstrategi.

Overvågningssystem og kameraovervågning bliver også omtalt som CCTV, ITV, TVO og TV-overvågning. Det er forskellige begreber, som beskriver samme funktion.

Kameraovervågning - Vi hjælper dig hele vejen

Hos Strøh Sikring er vi med dig hele vejen. Vi tilpasser vores løsninger efter dine behov, samtidig med at vi rådgiver dig, så du til sidst står med det ønskede resultat.

Vi skræddersyr vores løsninger efter dine behov, og ønsker du at integrere dit overvågningssystem med andre sikringsløsninger, så kan det også lade sig gøre.

Kameraovervågning opklarer uenigheder

Mange virksomheder får ofte leveret varer, bliver de stjålet eller bliver de leveret for sent – uanset hvad årsagen er, kan du efterfølgende tjekke op på afleveringstidspunkt, leverandør eller lign. Derudover kan du også tydeligt se, hvem der har gjort hvad, hvis der skulle ske påkørsler eller andre uheld.

Registrer dit overvågningskamera og hjælp politiet

I politiets efterforskningsarbejde kan kameraovervågning være essentielt ift. opklaring af forbrydelser. Du kan derfor registrere dit overvågningskamera i deres database og være med til at opklare forbrydelser. Du skal selv have forbrugsretten eller selv have etableret eller have indvilget i etableringen. Læs mere om politiets database her.

Videoovervågning erhverv

Videoovervågning/kameraovervågning erhverv er til for at give tryghed for virksomhedsejere. Er du virksomhedsejer vil et overvågningssystem skabe tryghed hos dig og dine ansatte. Er der indbrud eller er din virksomhed udsat for hærværk, er det ikke nødvendigt at sætte et større opklaringsarbejde i gang, du vil have gerningsmanden/gerningsmændene på film.

Videoovervågning privat

Uanset hvor stort dit hus er, så er det rart at have en følelse af tryghed, når du er hjemme. Det kan være for dine børns skyld, for din kones eller for din egen – vi hjælper dig gerne, så dig og din familie kan føle sig trygge. Måske du har oplevet, at naboerne er blevet udsat for indbrud, eller at du har haft indbrud i sommerferien. Skiltning med videoovervågning skræmmer mange tyve væk, og begår de indbruddet alligevel, vil du have dem på film.

Kameraovervågning hus

Vi tilbyder overvågning ved alle bygninger, om det er et hus, sommerhus eller erhvervsbygning. Hos Strøh Sikring kan vi både tilpasse os store såvel som små sikringsstrategier. Færdes der ofte mange personer i din virksomhed eller i dit hus, vil du også kunne se deres færden på dit overvågningssystem – du kan altså også komme hærværk eller uheld i forkøbet.

Så om du er privatperson eller virksomhedsejer – eller noget helt tredje, så står vi hos Strøh Sikring altid klar til at hjælpe dig.

Hos os vil du finde komplette sikringsløsninger. Vi rådgiver og vejleder om mange forskellige sikringsløsninger. Ring til os på tlf.: 76326632 – så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan efterleve dine behov, og vi sørger for, at vi får skabt en passende sikringsstrategi til dig og/eller din virksomhed.

Kameraovervågning
Morten Lind

Vil du høre mere om vores løsninger inden for kameraovervågning, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Tlf: 6162 0657 Mail:mlh@stp.dk

Morten Lind - Fagleder Tyverisikring.

TOP