Belsyning

Med god belysning kommer god arbejdskultur

Strøh har i mange år hjulpet mange virksomheder med at installere og montere belysning på kontorer, i mødelokaler, i kantiner, i parkeringskældre – ja stort set overalt.

Når dine medarbejdere har gode arbejdsvilkår og god indendørsbelysning, leverer de bedre og er glade for at arbejde – og det tilsammen giver en god kultur i virksomheden, som stråler af effektivitet og glæde.

Grøn belysning

Grøn belysning er energisparende belysning. Vi rådgiver og vejleder din virksomhed om, hvordan du får skabt en god belysning, som er energikilde for medarbejderne uden, at elregningerne fylder hele budgettet. Er lyset kun tændt og på fuld styrke, når det er nødvendigt, og er det slukket så snart, behovet ikke er der, så sparer din virksomhed på belysningen og dermed på energien. Det er, hvad vi kalder grøn belysning. Vi hjælper også virksomheder med at finde det grønne guld, det kan du læse mere om HER.

Vi bruger LED som lyskilde

– og allerede der ses nedslaget på elregningen. LED er kommet for at blive. LED lyser ca. 50.000 timer sammenlignet med en almindelig glødepære, som lyser i ca. 1500 timer. Det er en markant forskel, som ikke er til at overse på elregningen.

Vi tilbyder også:

  • Lysdæmpere
  • Automatisk regulering
  • Trådløse tænding
  • Dæmpning
  • Programmeret lyssætning i møderum.

Vores løsninger til indendørsbelysning er med til at gøre hverdagen nemmere, mindske to-do-listen både for den sidste på kontoret og for rengøringen om aftenen. Alt i alt hjælper vi virksomheder med at gøre hverdagen nemmere og spare på elregningen. Når den sidste mand forlader kontoret, så slukker lyset, og når første mand møder ind, tænder lyset igen.

belysning

Vi hjælper også med udendørsbelysning

Det kan også lade sig gøre at installere energisparende udendørsbelysning. Når den sidste mand går fra kontoret og skal finde sin bil i november måned, skal lyset helst tænde af sig selv, så han ikke skal famle i blinde – og så skal lyskilden også gerne slukke automatisk, når han har forladt matriklen. Det rådgiver og hjælper vi dig med at realisere.

Bevægelsessensorer og lysdæmpere er nogle af de muligheder, som vi tilbyder sparring omkring.

Vi kundetilpasser vores løsninger. Når vi kender dit behov, sammensætter vi en løsning med fokus på energisparende belysning, så du får den bedste energibesparende løsning.

Længere levetid og billigere elregning

  1. Vi hjælper dig med at energioptimere dit forbrug, og vi sørger samtidig for, at du har den belysning både inde og ude, som du har behov for.
  2. Vi dækker alle behov på en effektiv og sparsommelig måde – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  3. Vi lever i en tid, hvor vi skal have fokus på bæredygtighed samt omtanke for miljøet. Sparer din virksomhed på forbruget, påvirker din virksomhed miljøet mindre.

 

Skal vi rådgive og hjælpe dig med din belysning, så er du velkommen til at kontakte os.

TOP