Pas på miljøet og økonomien med energioptimering

Energidata | Mange virksomheder energioptimerer ved hjælp af en grøn omstilling, da den grønne omstilling reducerer driftsforbruget. Denne omstilling kan foretages ved hjælp af dataopsamling, da du kan bruge energidata til at skabe overblik over dit energiforbrug – din totalenergi. Med dette overblik kan du hurtigt se, hvordan du kan reducere dit forbrug, og i sidste ende kan du passe på miljøet og på din økonomi.

Uafhængig af hvilken viden du skal have adgang til, for at du kan opnå energioptimering, så kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med at få adgang til den. Når du anvender et dataopsamlingssystem, som opsamler alle dine energidata fra dine energikilder, vil du kunne danne dig et overblik over, hvor og hvornår du bruger mest energi. Du ved derfor, hvor du skal/kan foretage ændringer for at opnå en energibesparelse.

Vil du søge tilskud til en grøn omstilling i din virksomhed, kan vi hjælpe dig med at få adgang til de energidata, som beviser, at du har foretaget en energibesparende handling. Med vores dataopsamlingssystem kan du gemme de energidata, som du skal bruge, og du kan let tilgå disse energidata via dit log in. Du vil altid have adgang til realtime data på din telefon, tablet og computer, og du vil altid kunne downloade rapporter, der viser besparelserne.

Energidata = Energioptimering/Energibesparelse

Når du vælger at gå den miljøbevidste vej, passer du både på miljøet og på din økonomi. Når du vælger at foretage en energioptimering, vil du reducere dit energiforbrug. Med den nødvendige energidata ved hånden vil du altid kunne følge udviklingen, og du vil derfor kunne udpege de energikilder, hvor du kan reducere forbruget yderligere. På den måde sparer du på økonomien og på miljøpåvirkningen.

Grøn investering med Energidata

Mange miljøbevidste virksomheder arbejder sig hen imod en ISO 50001 certificering. Denne certificering kræver klare beviser for reduceringen i energiforbruget og miljøpåvirkningen. Vi hjælper vores kunder med at opsamle data direkte fra deres energikilder, og den data kan anvendes som bevis for reduceringen.

ISO 50001 Energiledelse
Energiledelse ISO 50001 sikrer systematik, kvalitet, ledelsesfokus og fremdrift i organisationers energi og klimaindsats.
Gevinsten er overblik, monitorering af indsatser, øgede kompetencer og fremdrift i forhold til at optimere og reducere energiforbruget.

 Hvad er den væsentligste gevinst ved at anvende ISO 50001?

  • Virksomheden får en internationalt anerkendt metode til at arbejde systematisk med at reducere energiforbruget.
  • Virksomheden minimerer energiforbruget og omkostningerne i organisationen og frigør midler til andre aktiviteter.
  • Virksomheden får et redskab til at reducere CO2-emissionen.
  • Virksomheden kan dokumentere over for omverdenen, hvordan man sikrer ”orden i eget hus” og arbejder målrettet med at forbedre energieffektiviteten.

Citat: Dansk Standard.

energidata

Data kan adskille procesenergi- og komfortenergiforbruget

I mange tilfælde skal man kunne vise et særskilt indblik i procesenergi-forbruget og komfortenergi-forbruget – og det er her mange støder panden mod muren, men det kan vi også løse med dataopsamlingssystemet.

Vi hjælper dig med at installere dataopsamlingssystemet, som kan fremvise din data adskilt. Du bestemmer hvilke data, der skal opsamles, og du vil altid kunne tilgå alle dataene i realtime via dit log in. På din side kan du trække/tilgå interaktive rapporter med realtime data. I disse rapporter vil du kunne se procesenergiforbruget og komfortenergiforbruget som adskilte statistikker.

Du kan sammensætte rapporter over en specifik mængde data – og du kan nemt adskille og sammensætte de data, som du skal bruges.

Anders Hedeager Jensen

Ønsker du rådgivning om en grøn omstilling, energioptimering og energibesparelse, så er du velkommen til at kontakte mig. Tlf: 6162 0648 Mail:ahj@stp.dk

Anders H. Jensen, Projektansvarlig for Grøn Energi

TOP