El-service

El-service 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen

El-service - Hos Strøh har vi valgt at tilbyde el-service 24 timer i døgnet, da vores erfaring fortæller os, at nogle el-opgaver og uheld ikke kan vente til mandag morgen.

 

Elinstallationer kan være årsagen til brande og eksplosioner, og kan vi hjælpe med at undgå at komme helt derud, så er vi tilfredse. Er uheldet ude, og står du overfor et kritisk funktionssvigt eller andre alvorlige problemer med din elinstallation, så­ kommer vi og hjælper.

 

Vores kompetente og yderst erfarne elektrikere og elinstallatører kører ud og udfører el-service i vores normale åbningstider fra kl. 07.30 til kl.16.00 fra mandag til tirsdag, samt fra kl. 07.30 til kl.15.00 fra onsdag til fredag.

 

Er uheldet ude efter vores normale åbningstid i hverdagene eller i løbet af weekenden, så viderestiller vi dit opkald til en døgnbemandet vagtcentral, som tager kontakt til en af vores elektrikere. Herefter får du hurtigst muligt besøg, så du kan få hjælp til at løse problemet.

Elektriker Kolding

Vores hovedkontor ligger i Kolding, men vi har selvfølgelig også elektrikere kørende i nærområdet. Så står du og mangler en elektriker i Kolding eller i nærområdet, så kan du altid kontakte os - vi står altid til rådighed.

El-serviceaftale med elektriker og elinstallatør i Kolding

Vælger du vores serviceaftale, er du i sikre hænder. Hos Strøh finder du kun dygtige og veluddannede elektrikere og elinstallatører. De har alle erfaring på området – de vejleder og rådgiver på baggrund af erfaring og viden fremfor mavefornemmelser og gætværk.

Får du udført el-service regelmæssigt, får du samtidig udført et forebyggende vedligehold, som optimerer dine elinstallationer. Vi skræddersyer serviceaftalen efter dit behov. Vi kommer løbende forbi og gennemgår alle elinstallationer grundigt, så du undgår kritiske funktionssvigt og/eller andre kritiske tilstande. Når du siger ja til en serviceaftale, siger du ja til en tryggere fremtid. Vi sørger for, at dine elinstallationer ikke er farlige, og at de virker, som de skal.  

el-service

Gå en tryg fremtid i møde med el-service

Mange af vores kunder vælger at få udført el-service med termografering på nogle af besøgende. Det termiske kamera måler infrarøde stråler, som alle overflader udsender, strålerne bliver omdannet til brugbar viden, som vi præsenterer for dig i overskuelige rapporter. Rapporterne giver dig et komplet overblik over eventuelle fejl – eller påbegyndende fejl.

Du kan spare mange kroner og øre, hvis du allerede opdager fejlen på et vedligeholdelsesstadie. Når fejlen at blive til en skade, kan den i værste tilfælde medføre følgeskader, og så kan omkostninger hurtigt blive dyre. Du kan også undgå driftstop, når du vedligeholder fremfor at reparere.

Står du og skal bruge en elektriker eller en elinstallatør i Kolding til at udføre forebyggende vedligehold eller el-service, så står vi til rådighed i alle døgnets timer.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores services. Vi tilbyder også rådgivning og vejledning – og vi vil altid give dig et uforpligtende tilbud. 

TOP