Glemt detaljer?

el-service  El-Service

 

El-Service | Elektriker i døgndrift!

 

El-Service | Strøh A/S har kompetente elektrikere, som står klar til at hjælpe dig året rundt i alle døgnets 24 timer.

Vores ”el-service-apparat” er særdeles solidt og hurtigt, så dit problem bliver løst af de rigtige folk, straks efter, at du har ringet til os.

Så opstår der kritisk funktionssvigt eller har du andre ”el-tekniske” problemer som skal løses hurtigt, kan du trygt ringe til Strøh A/S.

Udenfor normal åbningstid varetages opkaldet af en alarmcentral, som vil sørge for at udsende en af vores dygtige montører hurtigst muligt.

Præcision og smidighed i opgaveløsningen

El-service handler om præcision og smidighed i opgaveløsningen. Vores el-teknikere, el-installatører og el-montører, er veluddannede og besidder en særdeles bred og kompetent erfaring. Dette giver fleksibilitet, professionalisme og rummelighed i opgaveløsningen.

Gør det, du er god til- og overlad trygt vedligeholdelsen til os.

Vi er eksperter i at vedligeholde tekniske el-installationer og sikre, at alt fungerer optimalt.
Forebyggelse mindsker udgifterne til reparationer og giver længere levetid, færrest mulige driftsforstyrrelser og lavere omkostninger.

El-service er også serviceaftaler, som vi skræddersyer til din virksomhed, så du får præcist det forebyggende vedligehold, der optimerer dine installationer.

Kombineres et periodisk el-tjek med en termografering får man to sider af samme sag, og man får skabt den tryghed der ofte skal til.

 

Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

TOP