Tekniske alarmer & rapportering

Undgå sure smileys med en digital temperaturalarm


Temperaturalarm - opnå alle fordelene | Har du en virksomhed, som sælger fødevarer, får du jævnligt uanmeldte besøg af fødevarestyrelsen. De tjekker, om du overholder fødevarelovgivningen, hvorefter de tildeler dig en sur eller glad smiley. Vi kan hjælpe dig med at gøre en sur smiley glad igen ved at gå den digitale vej.

Hos Strøh hjælper vi dig, når det kommer til implementering af digitale processer. Mange ejere og ansatte hos fødevarevirksomheder bruger alt for meget energi på at føre egenkontrol manuelt. Det tager lang tid, og der skal dobbelttjekkes for fejl, så alt er fejlfrit, hvis fødevarestyrelsen kommer på uanmeldt besøg. Med vores digitale løsning undgår du mange af bekymringerne, og du vil få frigivet mere tid, som kan bruges på andre arbejdsopgaver.

Vores digitale løsning består af:

Digital temperaturalarm og digital egenkontrol.


Den digitale temperaturalarm vil alarmere dig på din telefon, hvis der sker ændringer i temperaturerne. Du bestemmer en fastsat værdi, falder eller stiger temperaturen vil du få besked med det samme. Vores digitale løsning logger al temperaturdata, og med temperatur logning vil du altid være på den sikre side. Dine madvarer vil være i sikre hænder.

Den digitale egenkontrol noterer selv alt ned ud fra den temperaturdata, som den logger. Alt foregår digitalt ved hjælp af data. Det betyder også, at din egenkontrol altid vil være korrekt udført, så det er slut med bekymringer omkring din egenkontrol, og om den er korrekt udført.

Med en digital egenkontrol kan du se alle dine temperaturdata, når du scanner den QR-kode, som sidder på dine køle- fryserum.

Temperaturalarm

Fordele ved at anvende en temperaturalarm:

Dybere indsigt

Såfremt din temperaturalarm går, får du besked med det samme. Når du gennemgår fejlen, kan du notere en kort beskrivelse ned i systemet. Sker det flere gange, kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvornår det sker, og hvad der udløser temperaturalarmen.

Større sikkerhed

Du vil altid have adgang til temperatur logning via din telefon, så du kan altid følge med og holde øje med, om det hele ser ud, som det skal. Temperaturalarmen lyder, hvis temperaturen afviger fra din fastsatte værdi, så sikkerhed og tryghed vil være en del af din hverdag.

Ingen sure smileys

Når alt temperaturdata logges automatisk, vil en stor del af din egenkontrol altid være opdateret. Så fødevarestyrelsen kan nemt og hurtigt gennemgå din datahistorik.

Madspild

Lyder temperaturalarmen vil du altid kunne nå at sætte ind, inden dine madvarer bliver dårlige. Du vil derfor kun skulle kassere mad, hvis datoen for holdbarheden er overskredet, og ikke grundet ustabile køle- og fryseforhold.

Digital egenkontrol

Når du anvender en digital egenkontrol, vil din data i din egenkontrol komme direkte fra systemet. Det betyder, at din egenkontrol altid vil bestå af valide data, så du er altid på den sikre side, når fødevarestyrelsen kommer på besøg. Med en digital egenkontrol kan du hurtigt skabe dig et overblik over tidligere alarmeringer.

QR-kode

Vælger du at implementere denne digitale overvågning (temperaturalarmen), får du placeret en QR-kode på den boks, som vi installerer ude hos dig. Når du scanner QR-koden, får du vist din datahistorik på din telefon.

TOP