Online med PDS system netværk

Hos Strøh tilpasser vi vores fleksible IT-løsninger til dine behov.


Har du behov for at være online, så kan du roligt benytte dig af et traditionelt kobbernetværk.

Kobbernetværk, eller i daglig tale PDS installation (Premises Distribution System), er et yderst stabilt kabelbåret netværk, som er opbygget med kabler, konnektorer og patchkabler.
En PDS installation starter ved ejendommens data/serverrum og afsluttes typisk i et netværks udtag (RJ 45) på en udvalgt placering. Her tilsluttes der aktivt data udstyr (PC’er, Servere, Routere, Switche, Access Points og meget mere) via flexible patchkabler.

Løsningen er fleksibel, da PDS installationer kan tilpasses den individuelle kundes behov.

Vores kunder har typisk både nuværende og fremtidige kommunikationsstandarder, og de kan alle tilpasses til PDS i udvalgte kategorier.

Løsningen er stabil. Vælger du at benytte dig af PDS fremfor eksempelvis en trådløs installation, får du en stabil løsning med stor datatransmission. Du vil langt hen ad vejen undgå nedbrud og tekniske problemer med dækning eller interferens.

Vores PDS installationer følger alle nationale og internationale standarder.

 

Certificerede PDS installationer

Vi benytter os generelt udelukkende af anerkendte produkter, der passer til din opgave.

– det er din garanti for kvalitet og høj driftssikkerhed.

Hos Strøh tilbyder vi certificerede installationer med NETCONNECT produkter fra Commscope.

NETCONNECT er en international virksomhed, som i over 20 år har tilbudt teknologiske og digitale løsninger, som hjælper virksomheder med at øge deres produktivitet og deres kundeservice. NETCONNECT samarbejder med Commscope, og Commscope leverer produkter til NETCONNECT.

Commscope tilbyder produkter til hele verden. Deres produkter har til formål at tilbyde en stabil forbindelse, så man altid kan kommunikere uden afbrydelser eller tekniske udfordringer.

Produkterne, som Commscope tilbyder, bærer præg af innovation og stabilitet. Commscope produktudvikler løbende for at kunne tilpasse sig de fremtidige behov, som kræver stabile bredbåndsløsninger.

NETCONNECT – Kategorier og løsninger

NETCONNECT tilbyder en række kobberprodukter, som blandt andet består af snoede par-kabler, patchkabler, paneler, stik og tilbehør til kategori 6A, kategori 6 og kategori 5E kanaler. Det betyder, at de produkter, som vi bruger fra NETCONNECT sikrer en stabil forbindelse lige fra datacenteret til den indbyggende forbindelse. Kategori 6A-løsningerne består af en lang liste af netværksapplikationer som WI-FI, Power over Ethernet og 10G BASE-T m.m.

Alle NETCONNECT Kategori 6A-løsninger er tilgængelige i U/UTP og F/UTP, og de overholder de relevante ISO/IEC 11801 standarder. Kategori 7 og 7A er også tilgængelig.

Sikker fremtid og stabil bredbåndsforbindelse med PDS

Som globaliseringen tager til, sætter mange el-leverandører højere krav til stabile forbindelser, og med samarbejdet med NETCONNECT tilbyder vi hos Strøh en yderst stabil og velfungerende bredbåndsløsning.

Har du spørgsmål til PDS eller dine bredbåndsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar ved telefonen, og vi kan træffes på 76 32 66 32.

Vi tilbyder også vedledning og rådgivning, og efter at du har talt med os, fremsender vi gerne et uforpligtende tilbud.

Morten Lind

Vil du høre mere om vores løsninger inden for data, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Tlf: 6162 0657 Mail:mlh@stp.dk

Morten Lind - Fagleder Dataløsninger.

TOP