Opnå energibesparelser med et energitjek

Få indblik i overforbruget og reducer forbruget på den grønne måde – lad os passe på fremtiden sammen.


Hvornår fik du sidst udført et energitjek?

Vi udfører mange energitjek både for private og for virksomheder. Vi kommer ud og viser dig, hvordan du kan spare penge ved at optimere dit forbrug eller din virksomheds forbrug. Vi anbefaler ofte, at du investerer i energibesparende automatiske installationer, kombineret med et energi omformende anlæg (solceller eller varmepumpe). Alt sammen for at skabe bedre økonomiske fordele på kort og lang sigt og være medvirkende i den grønne omstilling.

Gå en grønnere fremtid i møde

Vi skal sammen passe på vores fremtid. Når du tænker grønt i energioptimeringsprocessen, vil dine spor ikke sætte samme aftryk, som de førhen har gjort. Når vi kommer på besøg, finder vi dine energisyndere, så du kan få sat en stopper for overforbruget.

Energitjek - En grøn og god investering

For at opnå energibesparelser, skal du energirenovere. Energirenovering er en investering, som hurtigt tjener sig ind. Kort efter energirenoveringen begynder det at kunne ses på økonomien - dit forbrug vil falde. Derudover vil du også kunne mærke det på dit indeklima, som hurtigt vil blive væsentlig bedre.

Fordele ved at energioptimere:

  • Mindre energiforbrug
  • Bedre indeklima
  • Mindre CO2 udslip
  • Grønnere fremtid
  • Bedre energimærke på bolig
  • Øge boligens værdi.

Energi screening

Når du har taget kontakt til os, og vi har aftalt en dag, kommer vi ud og gennemgår dine elinstallationer og dine anlæg. Som autoriseret elinstallatør i Kolding har vi stor erfaring i at kortlægge, hvor du bruger mest el, hvorefter vi udarbejder en oversigt. Oversigten giver dig et komplet overblik over dit forbrug. Vi gennemgår dit forbrug sammen, og vi fortæller dig, hvor du kan spare og energioptimere mest, så du både passer på økonomien og på den grønne fremtid.

Energieffektivisering

Når vi har gennemgået resultaterne fra din energi screening, ser vi på hvilke muligheder, der vil gavne dig bedst muligt. Nogle virksomheder skal investere i et energibesparende anlæg, andre kan med få ændringer reducere deres forbrug og miljøpåvirkningen. Der er mange muligheder – lad os hjælper dig med at finde den bedste løsning.

Energitjek virksomheder

Hos mange virksomheder rundt omkring i Danmark, kommer der mere og mere fokus på den grønne fremtid. Denne tilpasning kan ofte starte med et energitjek og en efterfølgende energieffektivisering. Det er en besparelse, som kan mærkes på økonomien. Det kan bl.a. være besparelser på ventilationsanlægget, belysningen, køle- og fryseanlæg m.m.

Energitjek af hus

Ønsker du at energieffektivisere dit hus, er det en god idé at få foretaget et energitjek, så du ved, hvor du skal sætte ind. Et energitjek giver dig et billede af, om du har et stort overforbrug, og hvor du kan optimere, så du kan reducere dit forbrug.

Lad os hjælpe dig med at passe på miljøet

Der er mange fordele ved at energioptimere dit hus eller din virksomhed, og vi hjælper dig gerne med at opnå de mest besparende og grønne resultater.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 76 32 66 32

 

TOP