El-Entreprise

Vi er specialister i el-entreprise til private og erhverv

Som fagspecialister med mange års erfaring kan vi levere totalløsninger til små og store projekter i erhvervslivet og til private. Som projektleder står vi klar med rådgivning og vejledning fra start til slut. Vi starter med at udarbejde en analyse af jeres behov, hvorefter vi fortsætter med en skitsering, efterfulgt af en projektering og budgettering. Derudover hjælper vi dig med at udføre korrekt el-installation, så du kommer i mål med dine ønsker til projektet.

Vi rådgiver, projekterer og installerer

Før vi skal udføre en opgave inden for el-entreprise, er det vigtigt at få klarlagt, hvilke el-behov der skal dækkes. Når vi tilrettelægger et projekt, foretager vi derfor først en grundig analyse af dine el-behov. Med den viden kan vi rådgive og tilpasse løsninger specifikt efter dine behov.

Når vi udfører projektering, udfører vi:

 • Skitsering - en grafisk plan over den samlede løsning.
 • Udformning af budget som giver et samlet økonomisk overblik.
 • Udføring af installationer foretaget af en autoriseret elektriker.
 • Servicering af produkterne – periodisk eftersyn med gennemgang og kontrol af evt. fejlinstallationer og/eller funktionssvigt. Læs mere om vores El-service HER

Vi leverer ydelser i forbindelse med:

 • Ombygning
 • Tilbygning
 • Nybyggeri
 • Renovationsopgaver

Specialister i udviklingsprojekter

Ved udviklingsprojekter er det projektlederens ansvar at komme med ideer og løsningsforslag, da løsningen ikke er givet på forhånd. Vores projektlederes mange års erfaring giver dem de kompetencer, der skal til for, at de kan komme godt i mål med alle typer af udviklingsprojekter.

El-entreprise skræddersyet til din virksomhed af vores el-entreprenør

Strøh skræddersyr opgaver til din virksomhed. Hvad enten du overvejer almindelige installationer eller diverse sikringsløsninger, står vi klar til at rådgive dig på alle niveauer. Vi tilbyder el-installation, tyverialarmer (AIA), brandalarmer (ABA), automatisk adgangskontrol, kameraovervågning, tekniske alarmer og andre intelligente løsninger.

Strøh

Vores el-entreprenør udfører el-entreprise i mange forskellige boligtyper og byggerier

Foruden udviklingsprojekter er vi hos Strøh eksperter i at udføre installationer i flere typer af boliger og byggerier. Vores portefølje af el-entreprise opgaver inkluderer:

 • Privatboliger
 • Institutioner
 • Bolig- og kontorbyggerier
 • Erhervsbyggeri

Og vi er også autoriserede til at stå for den efterfølgende kvalitetssikring og servicering.

Tid er penge! Vi tør godt sætte krav til os selv. Det er vigtigt for os at overholde krav til økonomi og deadlines under projektstyringen, da vi ved, at begge dele er vigtige ressourcer for både virksomheder og private i Danmark.

Hos Strøh tilpasser vi altid vores ydelser til vores kunder. Vi efterlever vores kunders mest specifikke og individuelle ønsker, og vores erfaring fortæller os, at det giver de mest tilfredse kunder.

Har du behov for en projektleder til dit næste projekt, skal du have assistance på dit første nybyggerprojekt eller skal din erhvervsbygning renoveres - uafhængig af projektets størrelse, så kan du altid søge rådgivning og vedledning hos Strøh.

Skal vi guide dig videre i processen og besvare dine spørgsmål om el-entreprise? Så ring til os på: 76 32 66 32 – Vi giver gerne et uforpligtende tilbud efterfølgende.

TOP