el-entreprise El-Entreprise

 

Vi er specialister i el-entreprise.

Vi er specialister i samlede løsninger til erhvervslivets ombygninger, tilbygninger eller nybygninger.

 

El-Entreprise | Vores projektledere står klar med råd og vejledning allerede fra projektets start. Vi bidrager med analyse af jeres behov, skitser, projektering og budgettering, samt de endelige installationer. Sammen finder vi de installationer som opfylder jeres ønsker og behov, hvad enten det vedrører almindelige el installationer, sikringsløsninger, som tyverialarmer (AIA), brandalarmer (ABA) eller for så vidt andre intelligente løsninger.

Erfaring og Godt Håndværk

Hos Strøh A/S har vi mange års erfaring med elinstallation på projekter i forbindelse med nybyggeri eller renoveringsopgaver.

Det ligger i hele virksomhedens ånd, at vi står for en professionel og kompetent udførelse af el- og svagstrømsopgaver, og at vi arbejder som gode samarbejdspartnere for såvel bygherre som for tekniske rådgivere og øvrige entreprenører.

  • Vi har specialister, der kan projektere, beregne og rådgive på alle niveauer - og vi har masser af erfaring i at finde den helt særlige løsning til selv meget specielle ønsker.
  • Vi har helt særlige kompetencer inden for de såkaldte udviklingsprojekter, hvor løsningen ikke ligger givet på forhånd, men hvor el-entreprenøren skal bidrage med idéer og løsningsforslag.
  • Vi har stor erfaring med entrepriseopgaver både i privatboliger, institutioner, bolig- og kontorbyggerier samt erhvervsbyggeri.
  • Vi tilbyder den optimale løsning på alle områder, samt den efterfølgende servicering.

 

Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

TOP