Fibernetværk

Du får markedets hurtigste hastighed med fibernetværk!


Vælger du fibernetværk fra Strøh, sørger vi for, at du får markedets hurtigste hastighed.

Når vi skal udføre opgaver, som kræver specielle kompetencer, inddrager vi vores samarbejdspartnere. Skal du have installeret fibernetværk, inddrager vi Fiberlan i udførelsen af opgaven.

Specialister

Fiberlan er en virksomhed, som har eksisteret i flere år, og som har meget erfaring inden for netværk, fiber, kommunikation m.m. De har blandt andet specialiseret sig i fiber og i splidsning og blæsning af fiber- og mikrokabler. De er både specialiserede i fiberinstallationer til erhverv og til private. Så vælger du at få installeret fibernetværk igennem os, så er du i sikre hænder.

Undgå skader ved lynnedslag

Når du vælger at få installeret fibernetværk, får du fiberoptiske kabler, hvilke kan foretage sikker datatransmission. Derudover består de fiberoptiske kabler af tynde glastråde, som ikke kan nedbrydes af elektroniske signaler. Rammes kablerne af lynnedslag eller elektronisk støj vil de være modstandsdygtige.

Fiberlan anvender en specialdesignet blæsemaskine, som kan blæse de fiberoptiske kabler op til 2 km. ind i de underjordiske rør, som allerede et lagt under din virksomhed eller under din private bolig. Finder du på sigt ud af, at du vil udvide kapaciteten, kan der blæses ekstra fiber ind i de allerede installerede kabler.

Fiberinstallationer

Når du har valgt at få fibernetværk, så sørger vi for, at Fiberlan kommer ud til dig. Fiberlan udarbejder selv blæse- og splidseplaner i overensstemmelse med dit behov, så du er sikker på, at du får, hvad ud ønsker. Når planen er lagt, kommer Fiberlan ud til dig med deres specialindrettede biler og udstyr, som gør, at de kan udføre arbejdet i al slags vejr.

Fibernetværk konverteret til kobbernetværk

Den sidste opgave, når fiberinstallationer etableres, er oftest en konvertering til virksomhedens eget kobbernetværk. Opsætning af såkaldte medie konvertere sker i kundens serverrum, og det er en naturlig proces for at omdanne data fra PC’er til data på fibernetværk. Det bliver først installeret og idriftsat, når alle fiberkablerne er udlagt og testet.

Gennemgang og eftertjek af fibernetværk

Når opgaven er udført, gennemgår vi den sammen, så vi er sikre på, at du også er tilfreds med det udførte arbejde. Derefter gennemfører Fiberlan en test, så vi er sikre på, at fibernetværket virker.

Fiberlan og Strøh

Vi har en del til fælles med Fiberlan, og det er også derfor, at vi som samarbejdspartnere fungerer så godt. Vi har begge specialister inden for vores kernekompetenceområde, og vi sætter begge pris på et godt stykke arbejde.

Derudover sætter vi begge kunden i fokus. Alle vores opgaver og løsninger bliver udført og løst med det primære formål at gøre dig tilfreds og sørge for, at du kommer i mål med det, som du ønsker. Kommunikationen mellem Fiberlan og Strøh foregår ofte, så vi hele tiden er opdateret ift. opgaver.

Vælger du os til at installere dit fibernetværk, så gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at du kommer godt i mål.

Har du spørgsmål til fiberinstallationer, fibernetværk eller vores samarbejdspartner, så er du altid velkommen til at kontakte os på 76 32 66 32.

Morten Lind

Vil du høre mere om vores løsninger inden for data, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Tlf: 6162 0657 Mail:mlh@stp.dk

Morten Lind - Fagleder Dataløsninger.

TOP