fibernetværk Fibernetværk

Få markedets hurtigste hastighed med fibernetværk

Vi hjælper dig med opsætning og reparation af dit fibernetværk.

Fiber installationer- en løsning, der giver stor hastighed.

Fibernetværk | Strøh A/S inddrager samarbejdspartnere til specielle kompetencekrævende opgaver. Vores samarbejdspartner FiberLan er specialister i splidsning og blæsning af fiber- og mikrokabler. Vores samarbejdspartner udarbejder de overordnede planer og foretager selv det konkrete arbejde – også etableringen af trådløse netværk.

Fiberoptiske kabler er enestående inden for sikker datatransmission. Kablerne består af tynde glastråde, der ikke nedbrydes af elektroniske signaler, og som derfor er modstandsdygtige overfor f.eks. lynnedslag eller elektronisk støj. Fiberkablerne blæses ind i underjordiske rør, som er lagt ud til den private bolig eller til arbejdspladsen. Med en specieldesignet trykluftpistol kan kablerne blæses op til 2 km inde i rørene, og undervejs samles, dvs. splidses, de. Hvis kapaciteten på et tidspunkt skal udvides, kan der blæses nye eller ekstra fiber ind i de eksisterende rør.

Når fibrene er lagt, etablerer vores samarbejdspartner også det trådløse netværk til arbejdspladsen eller til hjemmet, og tester naturligvis, at det hele virker, ligesom der levereres al lovpligtig dokumentation på opgaven.

FiberLan er certificeret inden for Ericsson (Ribbonet og Mikronet) og Emtelle (Fibreflow).

Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

TOP