Glemt detaljer?

Grøn energiGrøn Energi - Få en grøn energiløsning

Grøn Energi, gi'r sund økonomi

 

Grøn energi | Ved at spare på strømmen kan der spares rigtig mange penge og med professionel rådgivning og vejledning kan besparelserne blive endnu større!

Vi har stor viden og en bred vifte af kompetencer når det kommer til grøn el og energioptimering. Baseret på en grundig gennemgang af jeres energiforbrug, kan vi sammen finde frem til de løsninger der vil være mest optimale, baseret på baggrund af jeres daglige aktiviteter og ejendommens størrelse.

Hvad enten det er i din private bolig eller erhvervsboligen, er det altid en god ide at få gennemgået energiforbruget og finde frem til alternative energikilder, som kan gavne det grønne regnskab.

God økonomi - med solceller og varmepumper

Løsningen kan være installering af et solcelleanlæg. Solceller kan bidrage med grøn el og samtidig en reducering af jeres driftsomkostninger.

En anden effektiv installation, som kan gavne det grønne regnskab, er en varmepumpe. Hos Strøh A/S har vi specialiseret os i både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper.

Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

STRØH A/S

Mere end 30 års erfaring som elektriker i Trekantområdet.

"Ring os op, eller kontakt os via mail eller kontaktformular og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig med Grønne Energi løsninger. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud." 

Anders H. Jensen, Projektansvarlig for varmepumper. 

 

Vores Services

TOP