smart energi Smart Energi

Smart Energi | Den intelligente el-tavle til dit hjem.

 

Tag kontrol over dine elektriske installationer i hjemmet fra din telefon med smart energi. Strøh A/S kan hjælpe dig med installeringen og opsætningen af el-tavlen. 

Ro i sindet

Vi hjælper med at beskytte boligen, inventaret og vigtigst af alt: Familien. – Wiser Energy app'en giver overblik over elektriske installationer. – App'en giver dig besked i tilfælde af kritiske udsving i strømforbruget – så der kan handles i tide.

Designet med effektivitet i tankerne

Med app'en Wiser Energy kan strømforbruget overvåges via en smartphone, tablet eller PC. – Du kan sammenligne nuværende strømforbrug med tidligere måneder. – Der bliver holdt styr på belastninger, herunder de mest energikrævende apparater. – Hvis det forventede budget overskrides, sendes en advarsel til dig med en oversigt over strømforbruget. Det gør det lettere at overvåge elforbruget og undgå ubehagelige overraskelser på elregningen. – Er der installeret solceller, kan elproduktionen ligeledes overvåges, og det er samtidig nemt at måle energibesparelserne. Er der udsving i forbindelse med installationen modtager du også en advarsel.

Alle disse innovative funktioner giver dig mulighed for at træffe mere intelligente valg og beslutninger,
når det kommer til de elektriske installationer i din bolig.  
 
smart energi
 
 

Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
TOP