Dør- eller porttelefon skaber tryghed

Når du får installeret dørtelefoni, skaber du tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen.


Der er mange goder ved at få installeret en dørtelefon.

  • Kontrol over besøg – trafikken i virksomheden
  • Undgå ubudne gæster – mindsker chancen for tyveri
  • Sig hej inden du lukker op – mulighed for kamera

Her er vores bud på, hvorfor du skal installere dørtelefoni

Det gælder både for private og for virksomheder.

Vær på den sikre side

I mange virksomheder kan det være svært at holde dørene aflåst. Der er ofte en dør eller en port, som helst skal være tilgængelig, så varer kan blive leveret, gæster kan komme til deres møde eller lign. Med en dør- eller porttelefon, kan du altid åbne døren for gæster eller leverandører fra afstand, når de ringer på døren.

En eller flere – samme nemme installation

Når du først har fået installeret en dør- eller porttelefon, kan du nemt få installeret flere. Finder du på sigt ud af, at det er træls at skulle låse bagdøren op manuelt, kan du nemt få tilkoblet endnu en dørtelefon, så du nemt kan åbne – om det er i husstanden eller i virksomheden. Når der ringes på dørtelefonen, vil signalet ske enten via et analogt telefonnet, et IP-netværk eller via en separat forbindelse. Uafhængig af hvordan signalet når frem, vil udvidelsen altid kunne ske nemt og hurtigt.

Robust og pænt design

Skal dørtelefonen sidde ved hoveddøren, hvor alle gæster eller potentielle kunder ser den, er der mange, der foretrækker et bestemt design eller specielle finesser. Der findes mange forskellige modeller. Alle dørtelefoner er designet til at kunne modstå det danske skiftende vejr, så de er allesammen designet i et robust, simpelt og pænt design.

Sig hej, inden du lukker op

Sidder du på dit kontor og ringer det på bagdøren eller ved en port langt væk, kan du via din telefon se, hvem der ringer på døren. Du kan få kameraet koblet på din dør- eller porttelefon, så du kan se, hvem du lukker ind. Denne funktion anvendes både ved virksomheder og ved private hjem. Når du kan se, hvem der ringer på din dør, vil det give dig en tryghed. Dørtelefon med kamera mindsker chancen for ubudne gæster.

Siedle partner - eksperter i dørtelefoni

Strøh er en Siedle partner. Det betyder, at vi er specialister i produkterne fra Siedle, og at vi deler Siedles formål: at skabe værdi for kunden.

Produkterne fra Siedle er egnet til det danske vejr, de er derfor også robuste, så de forbliver pæne på trods af, at de hænger ude i det danske vejr året rundt. Vi kan altid reparere eller udskifte dele eller hele dit produkt, også selvom du har haft det hængende de seneste 30, 40 eller 50 år. Siedle går ind for god og gennemført kontrol, de foretager altid slutkontrol fremfor stikprøvekontrol.

Som kunde hos Strøh, vil du være i sikre hænder. Du får pæne kvalitetsprodukter, som bliver installeret af uddannede og erfarne installatører.

Ønsker du en løsning, der er specifikt tilpasset til dig og dit behov, så er du velkommen til at kontakte os. Vi er specialister på området, og vi kender til alle løsninger, så vi kan finde det bedste til dine behov. Ring til os i dag: 76 32 66 32

Morten Lind

Vil du høre mere om vores løsninger inden for dørtelefoni, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Tlf: 6162 0657 Mail:mlh@stp.dk

Morten Lind - Fagleder Tyverisikring.

TOP