Procesoptimering & Effektivisering

Øget omsætning med Stop and Log fra Trendlog


Hos Strøh udvikler vi os hele tiden, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Nu tilbyder vi procesautomatisering, mindre nedetid, nemmere fejlsøgning og øget indsigt i din produktion via realtime data med Stop and Log.

Stop and log

Stop and Log er udviklet af Trendlog, som er en virksomhed, der arbejder med dataopsamlingssystemer, KPI rapportering og proces visualisering. Trendlog så et behov for øget dataindsigt under industri 4.0, hvor den digitale udvikling og anvendelsen af realtime data tog fart. Mange produktionsvirksomheder anvender Stop and Log, så de kan få en dybere indsigt i deres produktioner og til KPI rapportering. Når du får indsigt i produktionslinjerne, kan du nemmere optimere og effektivisere, da du får adgang til realtime produktionsdata via en produktionslog.

Hos Strøh har vi nu indgået et samarbejde med Trendlog, så vi kan hjælpe dig som kunde med at øge din effektivitet. Stop and Log-systemet fra Trendlog bliver hos Strøh kundetilpasset, så det altid passer til dine behov. Du bestemmer selv, hvilke produktionsdata der skal opsamles.

Dataindsigt giver øget omsætning


Med den proces visualisering, som data kan give, får du den indsigt i din produktion - via en produktionslog - der skal til for, at du kan procesautomatisere. Når du procesautomatiserer, kan du øge produktionen, og det kan resultere i en øget omsætning.

Vi tilbyder Mit Trendlog i samarbejde med virksomheden Trendlog.io.
Trendlog.io er specialister i dataopsamling, og vi er specialister i at tilpasse systemet til vores kunder, så de opnår de bedst mulige resultater.

 Mit Trendlog giver dig mulighed for at:                      

  • foretage grønne omstillinger
  • reducere energiforbruget
  • få tryghed med tekniske alarmer
  • undgå madspild
  • reducere miljøpåvirkningen
  • opnå bedre indeklima
  • øge omsætningen
  • optimere produktionslinjer
  • reducere driftsomkostninger
  • ændre rutiner og adfærd.
automation

Fordele ved automation:

Effektivisering af produktionslinjerne

Med den proces visualisering som Stop and Log giver dig adgang til, kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke maskiner der har længst nedetid, hvilke fejl der bliver begået flest af, hvor de bliver begået og hvornår de bliver begået. Med denne indsigt bliver forbedringer nemme at implementere.

KPI rapportering

Stop and Log giver dig muligheden for at indsamle lige præcis den information, som du har behov for. Mange anvender dataopsamling, når nye forbedringsforslag skal implementeres. Data er valid information, der bliver opsamlet og anvendt i KPI rapportering.

Interaktive rapporter

Når Stop and Log har opsamlet dine data, vil du få adgang til dem via din egen platform. Du får din egen bruger på en hjemmeside. På denne hjemmeside får du adgang til interaktive rapporter, der indeholder den produktionsdata, som du har valgt at opsamle. De interaktive rapporter kan tilgås fra flere forskellige brugere på samme tid. Det betyder, at I kan bruge rapporterne til møder, hvor I alle sammen kan sidde med de nyeste tal foran jer på samme tid.

Realtime produktionsdata

Dataene, som du får adgang til, vil altid blive vist i realtime. Det betyder, at det altid er den nyeste og reelle data, der bliver vist – og den kan altid tilgås via de online interaktive rapporter.

Kundetilpassede dataopsamlingssystemer

Trendlogs Stop and Log er en løsning, som kan sættes op lige efter dine behov. Din primære opgave er at finde frem til, hvilke data du skal bruge for at kunne komme i mål med dine målsætninger. Så sørger vi for, at Stop and Log bliver sat op, og at den opsamler den ønskede data.

Alarmering ved fejl

Opstår der en fejl, kan du også bede om at blive alarmeret ved hjælp af produktionslinje alarmering. Du bestemmer selv, hvornår alarmen skal lyde. Den bliver sat efter en værdi, som du vælger. Du kan også få alarmen til at ringe, hvis du skal opnå en bestemt værdi, så du altid ved, når du er kommet i mål.

Alarmrapportering KPI

Når en alarm lyder, kan du lave et notat i systemet. Såfremt alarmen har lydt flere gange, og du har noteret årsagen hver gang, vil du til sidst kunne danne dig et overblik over, hvor tit alarmen lyder, hvorfor den lyder og hvor lang nedetid produktionen har haft.

Vi er sikre på, at vores samarbejde med Trendlog kommer til at gavne dig som kunde, da du får nemmere ved at automatisere og effektivisere. Derudover giver data dig mulighed for at få en dybere indsigt i din produktion.

Flemming Schou

Vil du høre mere om vores løsninger inden for automation, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Tlf: 61620640 Mail:fs@stp.dk

Flemming Juul Schou - Fagleder i Automatik.

TOP