Elektriker Rødekro

El Møller i Rødekro tilbyder el-service 24 timer i døgnet

Du kan altid kontakte El Møller, Elektriker Rødekro på tlf.: 74 66 22 07

El-Møller er Teknikpartner og en del af Strøh A/S

El Møller er en el-virksomhed med mange års erfaring. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1927, og siden da har de udviklet sig både størrelses- og kompetencemæssigt. I dag tilbyder El Møller mange forskellige former for el-service. De har specialiseret sig inden for en række områder, som dækker alt fra almindelig sydjysk el-service til installation og service af bygningsinstallationer - de leverer altid en god service og et godt håndværk. 

Store og realistiske ambitioner

Hos El Møller Rødekro er deres ambition at være en stærk el-teknisk leverandør inden for el, industri, dataløsninger, automation og sikring. El Møller er et stærkt hold bestående af dedikerede og specialiserede teknikere, som alle bestræber sig på at levere den bedste service hver gang. De følger udviklingen og holder sig opdaterede på nye tiltag – så de hele tiden kan udvikle sig og efterleve deres egne ambitioner.

Elektriker Rødekro

Strøh, og deres teknikpartnere, dækker et bredt geografisk område. El Møller har hovedkontor i Rødekro. De har altid været forankret i det sønderjyske, så de står derfor for alle opgaver i og omkring Rødekro. Bor du i Rødekro eller omegn, så kan du altid kontakte El Møller Rødekro, når du skal have udført sydjysk el-service.  

I samarbejde med Strøh leverer El Møller ydelser inden for:

El-installationer

El-service

El-tekniske løsninger.

Historien om El Møller

1927

I hjertet er Rødekro blev El Møller grundlagt i 1927 af elektriker Jørgen Møller. Igennem årene voksede forretningen, og lokalerne blev løbende skiftet ud med større lokaler.

1927-1979

Disse år bød på konstant udvikling og vækst. El Møller udskiftede flere gange deres lokaler grundet pladsmangel. Udover deres lager og flere værksteder havde de også en butik på 400kvm.

2001

Familien Møller tilbød sydjysk el-service helt frem til 2001, hvor 74 års ejerskab af El Møller overgik til Steen Larsen.

2004-2006

Vokseværket tog fart, og El Møller flyttede igen. Denne gang købte de en byggegrund, hvorpå de byggede en ny bygning, som stod færdig i 2006. Her flyttede de ind i nye og moderne faciliteter.

2016

Lars Erik Thomsen, Lasse Fabricius og Strøh A/S overtog El Møller Rødekro. Lars havde arbejdet for El Møller i 32 år forinden overtagelsen, og Lasse havde arbejdet for El Møller i 15 år. Så de kendte begge El Møller godt – og sammen med Strøh, var de klar til at føre virksomheden videre.

2020

El Møller overtog el-installatørforretningen Arne Christiansen i Aabenraa.

Om overtagelsen sagde Lars Erik Thomsen:

Vi ønsker en kontrolleret vækst, og her passer Arne Christiansens profil godt ind i vores set-up. Vi kender hinanden som kvalitetsbevidste kolleger. Vi er så heldige at både Arne go svenden Rasmus fortsætter.”

  

Har du spørgsmål til El-Møller, eller har du behov for sydjysk el-service, så er du velkommen til at kontakte El Møller på: 74 66 22 07 – i alle døgnet 24 timer.

elektriker-rødekro
TOP