Elektriker Christiansfeld


Vi kører ud til hele Trekantområdet og kan hurtigt rykke ud til kunder i Christiansfeld og omegn. Trekantområdet er vores største arbejdsområde, så vi har altid en bil nær dig.

Mangler du akut hjælp, kan du altid ringe til vores døgnnummer 7632 6632. Du kan også kontakte os via kontaktformularen, som vi altid svarer hurtigt på.

Strøh har hjulpet private og virksomheder med el-udfordringer i mere end 40 år, så du kan trygt overlade dine el-opgaver til os.

Din el-installatør i Christiansfeld


Vi ved, at det oftest er akut, når man har problemer med sit el. Derfor rykker vores elektrikere i hele Trekantområdet altid lynhurtigt ud.

Hos Strøh stræber vi efter at være den bedste el-installatør i Christiansfeld, og derfor leverer vi altid topklasse service. F.eks. har vi et stort lager af el-produkter, så vi ikke er afhængige af at skulle bestille og vente på diverse el-artikler.

Elektriker Christiansfeld – privat

Har du el-problemer i dit hjem? Så sender vi hurtigt en dygtig elektriker ud til dig. Måske har du brug for hjælp til at istandsætte dine eksisterende el-installationer, eller måske skal der laves nogle helt nye. Uanset hvilken type el-opgave du står overfor, er du i trygge og erfarne hænder hos Strøh.

El-service

Skal vi sende en elektriker i Christiansfeld ud til dig?


Det gør vi meget gerne. Ved simple sager kan vi som oftest godt give et tilbud over telefon eller email. Nogle gange kræver det dog, at vi sender en el-installatør ud til dig for at vurdere opgaven, inden vi kan afgive et tilbud.

Hvilke typer el-opgaver udfører vi?

Vores elektrikere er vant til at udføre mange forskelligartede opgaver, som installering af nye stikkontakter, opsætning af lamper, føring af ledninger, renovering af bygninger eller energioptimering.

Der findes mange forskellige el-opgaver. Men vi har prøvet lidt af hvert, da vi har over 40 års erfaring som hele Trekantområdets lokale elektriker.

Elektriker Christiansfeld- erhverv


Skal du bruge en elektriker i Christiansfeld til en erhvervsopgave, så har vi mange dygtige elektrikere, som vi hurtigt kan sende ud til din virksomhed.

Hvilke typer erhvervsopgaver udfører vi?

Som regel udfører vi større renoveringsopgaver eller nyinstallationer. Men det kan også være mindre opgaver som f.eks. tilslutning eller reparation af maskiner.

Vi kan også assistere, hvis vil du udskifte dine eksisterende el-installationer ud med mere energivenlige løsninger. Vi opsætter også alarmer og overvågningssystemer. Eller måske har du blot brug for intelligent belysning skræddersyet til netop dit kontormiljø?  

Vi har mere end 40 års erfaring med at servicere erhvervslivet i Christiansfeld. Derfor møder vi sjældent en erhvervsrelateret problemstilling, som vi ikke har løst før.

Strøh A/S

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Anders Hedeager Justesen - Medejer & Elinstallatør

Anders Hedeager Jensen
TOP