Optimer arbejdsdagen med automation

Spar tid, penge og optimer dine ressourcer med en af vores automationsløsninger.


Hvad er automation?

Automation eller automatisering betyder, at man effektiviserer eller optimerer noget. Med den teknologi vi har i dag, er der næsten ingen grænser for, hvad vi kan automatisere. Når vi automatiserer, anvender vi datalogging til at opsamle den nødvendige viden, som efterfølgende bliver fundamentet for automatiseringen. Læs et eksempel på en automationsløsning her.

Hos Strøh automation arbejder vi med en lang række automationsløsninger. Vi er specialiserede og har ekspertise til at kunne udføre opgaver inden for:

 • Industriinstallationer
 • Industriservice
 • Produktionsoptimering
 • Tavlebygning
 • Kvalitetskontrol
 • Totalløsninger
 • Maskin- og produktionsautomatisering
 • PLC og HMDI/SCADA
 • Bygningsautomatik
 • El service og entrepriser
 • Døgnservice.

Ovenstående områder er kun et udpluk af de områder, hvor automation kan anvendes og implementeres, under hvert punkt er der uendelige muligheder. Har du et andet område i tankerne, så sidder vi klar ved telefonerne.

Automation i industrien

Automatisering i industrien indbefatter ofte produktionsoptimering. Automatiserer du dele eller hele din produktion, vil produktionen automatisk blive optimeret. Det skyldes, at du vil minimere nedetid og hastigheden vil i de fleste tilfælde stige.

Bygningsautomatik

Uanset hvad din bygnings IQ er, så kan din hverdag næsten altid blive nemmere med bygningsautomatik. Når du vælger at få indført automation i din bygning, betyder det f.eks., at dit lys kan slukke og tænde automatisk, dit ventilationssystem kan indstilles og køre automatisk - du kan altså logge data fra alle processerne i bygningen. Du kan derfor få indblik i dit forbrug eller over antallet af mennesker, der kommer og går fra bygningen. Alt hvad der kan logges data fra, kan du få indblik i. Så udover at hverdagen bliver nemmere, kan du også spare penge.

Spar på ressourcerne med automation

Når du fjerner en medarbejder fra en opgave, kan medarbejderens kræfter anvendes et andet sted, jo flere opgaver du automatiserer, jo flere ressourcer vil du få frigjort. Automationsløsninger kan frigøre menneskelige ressourcer.

Når du frigør menneskelige ressourcer, kan det både være fysiske opgaver, som kræver tilstedeværelse eller mentale opgaver, som kræver, at en medarbejder bruger lang tid på f.eks. at udregne eller forberede noget, inden en opgave skal udføres. De menneskelige ressourcer vil ved hjælp af automation blive erstattet af maskinelle ressourcer, som kører automatisk. Automationsløsninger – de maskinelle ressourcer – kan f.eks. være fysiske opgaver, som ikke kræver menneskelig tilstedeværelse.

Effektivisering og optimering

Når du implementerer automationsløsninger, vil du effektivisere og optimere den eller de arbejdsopgaver, hvorpå automationsløsninger bliver implementeret. Mange af de virksomheder, som vi igennem tiden har hjulpet, har fået frigivet tid, som de har kunne prioritere på andre opgaver. Derudover har virksomhederne også sparet penge på effektiviseringen. 

Vil du høre mere, eller har du en idé til, hvad du gerne vil have indblik i ved hjælp af automation, så kontakt os endelig på 76326632.

Flemming Schou

Vil du høre mere om vores løsninger inden for automation, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Tlf: 61620640 Mail:fs@stp.dk

Flemming Juul Schou - Fagleder i Automatik.

TOP