energi screening Energi Screening

Energi screening til virksomheder

Energi screening | Strøh A/S ønsker en grønnere fremtid for os alle, derfor rådgiver vi virksomheder om de mest bæredygtige og energibesparende energiløsninger. Ved en screening gennemgår vi anlæggene og el-installationerne i din virksomhed, for at vurdere hvor du kan spare penge i det grønne regnskab. Vi anbefaler at du får foretaget en energi screening, hvis du overvejer at investere i energibesparende anlæg.

Grøn energi giver sund økonomi

Strøh A/S sikrer dig kvalificeret rådgivning om installationer, der kan sænke din virksomheds samlede energiforbrug betydeligt og dermed sparer dig for en del penge.

Energitjek af elforbrug

Et energitjk giver jer som forbrugere en ide om, hvorfor jeres elforbrug er som det er. Vi tager en dialog om mulige tiltag, og måder hvorpå man kan reducere sit spild af energi. Efter mødet tages der beslutning om hvorvidt en energi screening kunne være det næste skridt.

Se den potentielle besparelse

På baggrund af det indledende energitjek og indhentede forbrugsdata, vanedannelser og behov, udformes en liste over energispareprojekter. Til hvert forslået projekt kan du se den potentielle besparelse, den nødvendige investering og den tilhørende tilbagebetalingstid.  

Strøh A/S serviceret kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

TOP