jeppe_ussing

Elektriker Børkop

Velkommen til El-firmaet Jeppe Ussing - Teknikpartner

El-firmaet Jeppe Ussing er som Teknikpartner en del af Strøh A/S i Kolding.

Elektriker Børkop | Du kan altid kontakte El-firmaet Jeppe Ussing via deres døgnservice: Tlf.: 70 20 61 57.

Firmaet blev grundlagt d. 1. september 1948 af den dengang 24-årige Jeppe Ussing. Firmaet var dengang placeret på Nyvej 7 i Børkop i et lånt lokale af hans forældre. Virksomhedens første køretøj til kundebetjening var en motorcykel med hjemmelavet træ sidevogn.

Som en del af Strøh A/S i Kolding leverer vi følgende el-tekniske totalløsninger i Børkop og omegn:

Om virksomheden Jeppe Ussing

Firmaet blev grundlagt d. 1. september 1948 i Børkop. I året 1953 flyttede Jeppe og hustruen Ingrid Ussing samt deres 2 børn til firmaets nuværende adresse i Vestergade i Børkop, hvor de kunne betjene kunderne fra deres nye lampebutik og værksted. Familien boede bagerst i el-værkstedet i små værelser, indtil deres nye stuehus stod klar til indflytning i 1959. I 1960 blev familien forøget med endnu en søn, Jens Ussing.

I de efterfølgende år gik forretningen rigtig godt. Børkop gik fra at være en stationsby til handelsby, og el-firmaet Jeppe Ussing var en del af dette. I året 1978 startede sønnen Jens Ussing i virksomheden. Han var, ligesom sin bror Svend, blevet uddannet elektriker, og han arbejdede således tæt sammen med sin far Jeppe i årene frem.

Jeppe Ussing gik bort i september 1997, og derefter søgte hans søn Jens en samarbejdspartner til at hjælpe med forretningens videre fremdrift.

Et samarbejde blev indledt med et firma fra Vejle via et gammelt bekendtskab, som hans far havde haft. Her mødte Jens den 22-årige nyudlærte elektriker Chris Lyngsøe.

Chris stammer fra Gårslev, og han kunne således nemt hjælpe Jens med at betjene de mange loyale og trofaste kunder, som Jeppe og Jens havde haft op gennem årene. I 2011, i en alder af 36 år, går Chris på skolebænken for at læse til el-installatør. Imens skifter Jens samarbejdspartner, og bliver således Teknikpartner og en del af STRØH A/S. I 2013 vender Chris tilbage til Børkop - nu med titlen som autoriseret el-installatør.

Jens og Chris driver forretningen sammen med en stærk forankring i det lokale og et stærkt teknisk bagland.

Jeppe Ussing: Elektriker Børkop

El-firmaet Jeppe Ussing har siden 1948 været elektriker i Børkop, og firmaet eksisterer i bedste velgående den dag i dag. Firmaet har igennem årene skiftet samarbejdspartner, dog har firmaet bevaret sit gode ry, og den dag i dag tilbyder el-firmaet Jeppe Ussing stadig el-service af høj kvalitet.

Jeppe Ussing har i mange år hjulpet både borgere og virksomheder i og omkring Børkop med deres el-installationer, og som Teknikpartner hos Strøh, kan firmaet også tilbyde døgnservice. El-installationer kan i værste tilfælde være roden til både brande og eksplosioner. Holder du dine el-installationer vedlige med løbende el-service, kan du undgå dyre reparationsregninger og undgå eventuelle følgeskader ved brande eller eksplosioner.

El-service døgnet rundt i alle ugens 7 dage

Det er ikke altid, at behovet for el-service opstår i løbet af dagens lyse timer. Er mørket faldet på, eller har weekenden banket på døren, så kan du heldigvis stadig ringe til en elektriker i Børkop. Jeppe Ussing tilbyder el-service døgnet rundt. Alt du skal gøre, er at kontakte vores hovednummer, som viderestiller dig til vores døgnbemandede vagtcentral.

El-service Børkop og omegn

El-firmaet Jeppe Ussing holder til i Børkop, men de tilbyder også el-service, rådgivning og vejledning uden for byen.

”Ring til os og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig med el-installationer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.” – Jeppe Ussing

Du er velkommen til at kontakte el-firmaet Jeppe Ussing på: 70 20 61 57.

 

Jeppe Ussing

70 20 61 57

Elektriker | Børkop

Dit lokale el firma.

elektriker børkop"Ring til os og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig med elinstallationer. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud."

TOP