Glemt detaljer?

el-eftersynsordning El-Eftersynsordning

Få en kvalificeret el-eftersynsordning

 

El-eftersynsordning | I forbindelse med huskøb hvor der tegnes en ejerskifteforsikring, er det lovpligtigt at få lavet et el eftersyn. Ved et el eftersyn sikres det, at parterne i bolighandlen opnår vished for elinstallationernes sikkerhedsmæssige tilstand. Hvis der konstateres fejlinstallationer eller funktionssvigt kan STRØH give et overslag på prisen for udbedring af forholdene.

Vi tilbyder et uafhængigt og sagkyndigt eftersyn af din bolig, som kortlægger elinstallationernes tilstand.Ved et el-eftersyn gøres du som køber opmærksom på eventuelle fejl og mangler på boligen: ”ved du, hvad du køber?” Omvendt kan du som sælger bruge eftersynet som dokumentation for el-installationernes tilstand: ”Ved du, hvad du sælger?”

Kvalificeret El-Tjek fra Strøh

Ved at vælge STRØH til at udføre dit el-eftersyn garanteres du at gennemgangen udføres af en kvalificeret fagspecialist. STRØH er din autoriserede elektriker og er medlem af Installatørernes Organisation; TEKNIQ samt rådgivende installatør ved Blue Install.

Hvad koster det?

Eftersynet er en gennemgang af den synlige og umiddelbare del af el-installationen. Prisen afhænger af husets størrelse og alder og kan derfor variere mellem 1.600 og 3.400kr inkl. moms.

 

Strøh A/S servicerer kunder i hele Trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

TOP