Glemt detaljer?

jeppe_ussing

Elektriker Børkop

Velkommen til El-firmaet Jeppe Ussing - Teknikpartner

El-firmaet Jeppe Ussing er som Teknikpartner en del af  Strøh A/S i Kolding.

Elektriker Børkop | El-firmaet Jeppe Ussing er altid lige ved hånden. Døgnservice tlf.: 70 20 61 57.

Firmaet blev grundlagt den 1 September 1948, af den dengang 24 årige Jeppe Ussing. Firmaet var da placeret på Nyvej 7 i Børkop, i et lånt lokale af hans forældre. Virksomhedens første køretøj til kundebetjening, var en motorcykel med hjemmelavet træ sidevogn.

Som del af Strøh A/S i Kolding, leverer vi følgende el-tekniske totalløsninger i Børkop og omegn:

Om Jeppe Ussing

Firmaet blev grundlagt den 1 September 1948, af den dengang 24 årige Jeppe Ussing. Firmaet var da placeret på Nyvej 7 i Børkop, i et lånt lokale af hans forældre. Virksomhedens første køretøj til kundebetjening, var en motorcykel med hjemmelavet træ sidevogn.

I året 1953 flyttede Jeppe og hustruen Ingrid Ussing samt deres 2 børn, til firmaets nuværende adresse i Vestergade, hvor de kunne betjene kunderne fra deres nye lampebutik samt værksted. Familien boede bagerst i el-værkstedet i små værelser, indtil deres nye stuehus i 1959 stod klar til indflytning. I 1960 blev familien forøget med endnu en søn Jens Ussing.

I årene frem går forretningen rigtig godt. Børkop går fra at være en stationsby til handelsby i disse år, og el-firmaet Jeppe Ussing  er en del af dette. I året 1978 starter sønnen Jens i virksomheden. Han er ligesom sin bror Svend, blevet uddannet elektriker, og arbejder således tæt sammen med sin far Jeppe i årene frem.

Jeppe Ussing går bort i September 1997, og Jens søger herefter en samarbejdspartner udefra, til hjælp med forretningens videre fremdrift.

Et samarbejde bliver indledt med et firma fra Vejle, via et gammelt bekendtskab som hans fader havde haft. Her møder Jens den 22 årige nyudlærte elektriker Chris Lyngsøe.

Chris stammer fra Gårslev, og kunne således nemt hjælpe Jens med at betjene de mange loyale og trofaste kunder, som Jeppe og Jens havde haft op gennem årene. I 2011 går Chris på skole bænken, for at læse til el-installatør, i en alder af 36 år. Imens skifter Jens samarbejdspartner, og bliver således Teknikpartner og en del af STRØH A/S. I året 2013 vender Chris tilbage til Børkop, nu med titlen som  autoriseret el-installatør.

Jens og Chris vil fremadrettet drive forretningen, med en stærk forankring i det lokale og et stærkt teknisk bagland.

elektriker børkop

Jeppe Ussing

7020 6157

Elektriker | Børkop

Dit lokale el firma.

elektriker børkop"Ring til os og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig med elinstallationer. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud."

Vores Services

TOP