Glemt detaljer?

varme og ventilationsstyring Varme og ventilationsstyring

Varme og ventilationsstyring giver store fordele

 

CTS Anlæg

CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. Et CTS-anlæg tager sig primært af varme og ventilationsstyring. Et CTS-anlæg styrer, regulerer og overvåger bygningens tekniske anlæg/installationer, med et energiforbrug så lavt som muligt, men med højst mulig hensyn til bygningens komfort.

Store fordele

Anlægget har også den store fordel at det er tidsbesparende, da det klarer alle de ellers manuelle opgaver inden for regulering og styring af varme og ventilation. Med et CTS-anlæg kan du kontrollere og overvåge hvad der sker i  alle bygningens rum, fra ét sted.

Overvågning og kontrol

Overvågning og kontrol sker enten via en PC eller en Tablet. CTS-anlægget indeholder en alarmfunktion, så du hurtigt bliver gjort opmærksom på, hvis der opstår en fejl i varme- og ventilationsanlægget. Fejlmeddelelsen bliver sendt ud på enten sms eller e-mail. CTS-anlægget indeholder en trendfunktion, så du kan se temperaturudsving fra år tilbage. Derudover indeholder anlægget en tidsfunktion, så du f.eks. kan sætte feriestyring til, eller andre tænd-sluk funktioner der er behov for i årets løb.

BMS-system

Et BMS-system er et computerbaseret system der installeres i bygninger, for at styre og kontrollere bygningens mekaniske og elektroniske udsyr, såsom ventilation, lys, brandalarmer og tyverialarmer. Et BMS-system kombinerer de forskellige tekniske løsninger i bygningen. Eksempelvis i tilfælde af brand, kan et BMS-system igangsætte brandalarmen, slukke for dampe i ventilationssystemet for at forhindre røgen i at sprede sig, og sende alle bygningens elevatorer til nederste etage, for at forhindre folk i at bruge dem. Følgende funktioner kan blandt andet installeres i et BMS-system:

  • Lyskontrol
  • Elektricitetskontrol
  • Varme, ventilation og air-condition
  • Sikkerhed og overvågning
  • Adgangskontrol
  • Brandalarmer
  • Elevatorkontrol
  • Kontrolpanel

 Strøh A/S servicere kunder i hele trekantsområdet, faktisk har vi kunder over hele landet!

Du kan altid kontakte os for et helt uforpligtende tilbud.

TOP